Nurmijärven baaritkin avaavat ovensa – K-Kino avaa Klaukkalassa pitkän odotuksen jälkeen

Kuvituskuva KATJA JUURIKKO

Riikka Laine

Monet nurmijärveläiset baarit avaavat jälleen ovensa, kun hallituksen määräys ravintoloiden sulkemisesta päättyi tänään.

Yökerhot ja baarit saavat nyt palvella asiakkaitaan aamusta klo 23 saakka. Anniskelu on kuitenkin päätettävä klo 22. Ravintoloissa pyritään myös pitämään huolta turvaväleistä rajaamalla asiakasmääriä sisätiloissa puoleen normaalista.

Tänään ensimmäistä kertaa ovensa on saanut auki myös uusi tulokas, Bar & Night Club K-Kino. K-Kino oli tarkoitus avata maaliskuussa, mutta koronan vuoksi avaamista on jouduttu siirtämään näin pitkälle.

K-Kino toimii Klaukkalan keskustassa Lepsämäntien varressa Kauppa-asemalla Hesburgerin viereisissä noin 500 neliön liiketiloissa.

Baarissa voi mm. pelata biljardia ja tiloissa on erikseen karaokepuoli laulamisesta kiinnostuneille. Lisäksi baarille on rakennettu uusi terassi.

Uusi yrittäjä kertoi tammikuussa NU:lle, että yökerhossa tullaan näkemään myös keikkoja, ja tarkoitus on saada kerran kuussa joku tunnettu nimi esiintymään. Toistaiseksi isompia keikkoja joudutaan kuitenkin välttämään koronarajoitteiden vuoksi.

Ravintolat avasivat ovensa ­– Nurmijärven ravintolatarjontaan tullut keväällä myös pari uutta tulokasta

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut