Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Maksuttomat kesäjumpat alkavat Nurmijärvellä – tarjolla niin kahvakuulaa kuin seniorijumppia

Nurmijärvellä on kesäkuun alusta alkaen mahdollista osallistua kunnan liikuntapalveluiden tarjoamiin maksuttomiin ja ohjattuihin liikuntatuokioihin.

Maanantaisin kunta järjestää maksuttomia kahvakuulatreenejä Rajamäen kirkon nurmialueella klo 18–18.45. Tunnilla pääsee haastamaan koko vartaloa samalla raittiista ulkoilmasta nauttien. Tunnille mukaan tarvitsee vain oman kahvakuulan ja juomapullon. Kahvakuulatreenejä pidetään maanantaisin aina 22.6. saakka.

Tiistaisin on puolestaan mahdollisuus osallistua maksuttomaan puistojumppaan. Puistojumppaa pidetään tiistaisin Kirkonkylän Maaniitun koulun nurmialueella klo 18–18.50. Puistojumpassa jumppaillaan musiikin tahtiin. Jumpassa ei käytetä hankalia askelkuvioita vaan nautitaan helposta askelluksesta ja raittiista ulkoilmasta. Mukaan tunnille tarvitsee juomapullon ja oman maton. Puistojumpat jatkuvat tiistaisin aina 23.6. saakka säävarauksella.

Lisäksi kunnan liikuntapalvelut järjestää kesällä seniorijumppia.

Ikäihmisille on tarjolla maanantaisin 1.6.–29.6. ohjattu ulkokuntosalivuoro klo 11.00–12.15 Klaukkalan urheilupuiston ulkokuntoilulaitteilla. Mukaan tarvitsee vain liikuntaan soveltuvat vaatteet sekä juomapullon. Kuntosaliryhmiin ei ole ennakkoilmoittautumista.

Kesäkuun jokaisena maanantaina järjestetään puolestaan torijumppaa klo 13–13.30 Klaukkalan torilla ja jokaisena kesäkuun tiistaina pidetään ohjattu ulkojumppa Aleksis Kiven patsaan aukiolla Kirkonkylässä klo 11.00–11.30. Molempiin jumppiin on vapaa pääsy.

Ikäihmisillä on myös mahdollisuus osallistua jokaisena kesäkuun tiistaina ohjatulle sauvakävelylenkille Kirkonkylän Parkkimäessä klo 12.00–13.00. Lähtö tapahtuu Parkkimäen varastorakennuksen edustalta, ja lainasauvat on mahdollista saada liikuntapalveluilta. Osallistuminen kävelly on maksutonta.

Kunta pyytää kaikkia aktiviteetteihin osallistujia huomioimaan, että kesäjumpissa huomioidaan turvavälit ja hygieniasäädökset. Mikäli kokee olonsa flunssaiseksi, ei ohjatuille tunneille tule osallistua.