Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Klaukkalan S-market aloitti ruoan kotiinkuljetukset – HOK-Elanto odottaa tilausmäärien pysyvän korkealla

Ruoan verkkokauppapalvelut laajenivat Klaukkalassa ja Nurmijärvellä, kun S-market Klaukkala aloitti ruoan verkkokaupan kotiinkuljetukset tällä viikolla. Kyse on HOK-Elannossa harvinaisesta verkkokaupasta, sillä samanlaisia verkkokauppoja on vain Mäntsälän S-marketilla.

HOK-Elannon verkkokaupan kehityspäällikkö Jukka Ranua kertoo, että verkkokauppa haluttiin pystyttää ripeällä aikataululla palvelemaan ruoan nettitilaamisen kasvanutta kysyntää.

– Haluamme palvella paikallisia asiakkaitamme mahdollisimman monipuolisesti. Asiakkaamme ovat toivoneet kotiinkuljetuspalveluita. Olemme iloisia, että voimme uuden verkkokaupan avulla nyt auttaa toimivissa ja turvallisissa ruokatoimituksissa suoraan kotiovelle, Ranua kertoo HOK-Elannon tiedotteessa.

Ruoan verkkokaupan kysyntä on moninkertaistunut tänä keväänä, kun ruokailu siirtyi pitkälti kotioloihin. Moni on myös löytänyt verkko-ostamisen uudella tavalla, ja HOK-Elanto odottaa tilausmäärien pysyvän korkealla jatkossakin.

Tällä hetkellä S-ryhmän ruokakaupoista Alepalla on ruokatilausten kotiinkuljetuspalvelu Klaukkalassa.

Sen lisäksi kotiinkuljetuspalveluita on käytössä Keskon kaupoissa.

Klaukkalan S-marketin verkkokauppatilaukset hoidetaan siten, että työntekijät keräilevät tilaukset asiakkaille.

Toimitusaikoja voi varata tilausta seuraavalle päivälle ja tilausaikaa on edellisenä päivän klo 19 saakka.

– Verkkokauppa on testivaiheessa ja sitä kehitetään ketterästi yhdessä asiakkaiden kanssa. Asiakkailta kerätään jatkuvasti palautetta, jota huomioidaan kehitystyössä, Ranua kertoo.

S-market Klaukkalan ruoan verkkokauppa palvelee osoitteessa: www.smarketklaukkala.fi

Kotiinkuljetuspalvelun hinta on 9,90 euroa.

Toimitukset ovat saatavilla seuraaville postinumeroalueille: 01800, 01810, 01820, 01830, 01840, 01860, 01900, 01940 ja 05100.