Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Juhannusvapaa ei ala kunnantalolla vielä – palveluverkosta infotilaisuus kuntalaisille keskiviikkona

Palveluverkko: Kuntalaiskysely avautuu juhannuksen jälkeen

Nurmijärveläisillä on ensi viikolla mahdollisuus kuulla lisää ajankohtaista tietoa kunnan palveluverkkotyöstä.

Kunnassa on käynnissä palveluverkkotyö, jonka yhteydessä päätetään, missä ja miten kunnan palvelut tulisi toteuttaa. Ensi viikon tilaisuudessa käsitellään lähinnä lukion ja Rajamäellä sijaitsevan Seitsemän veljeksen koulun tilannetta, sillä ne ovat tulossa ensimmäisenä päätöksentekoon.

Lukiosta ja Seitsemän veljeksen koulusta on saatavissa tietoa ensi keskiviikkona, kun kunta järjestää Me tehdään Nurmijärvi –live -infotilaisuuden kuntalaisille keskiviikkona 17.6. klo 17–18.30. Infotilaisuus näytetään suorana lähetyksenä kunnan kotisivuilla osoitteessa nurmijarvi.fi/palveluverkko. Lähetys on katsottavissa myös myöhemmin tallenteena samassa osoitteessa.

Me tehdään Nurmijärvi -livessä kuullaan kunnan johtavia viranhaltijoita ja asiantuntijoita. Puhujina ovat muun muassa kunnanjohtaja Outi Mäkelä, sivistysjohtaja Tiina Hirvonen, tekninen johtaja Jouko Lehtonen ja Nurmijärven lukion rehtori Heidi Handolin-Kiilo.

Tilaisuudessa kuntalaiset pääsevät myös esittämään kysymyksiä lukion ja Rajamäen koulukampuksen hankesuunnitelmista sekä palveluverkkotyöstä. Kysymyksiä voi lähettää jo etukäteen tekstiviestillä tai WhatsAppilla numeroon 040 317 4500. Lisäksi kysymyksiä voi lähettää suoran lähetyksen aikana tekstiviestillä, WhatsAppilla, kunnan kotisivujen kommenttikentässä ja Youtuben kautta. Kysymyksiin annetaan vastaukset lähetyksessä.

Kuntalaiset voivat ennen infotilaisuutta tutustua palveluverkkotyöhön ja hankesuunnitelmiin kunnan kotisivujen Me tehdään Nurmijärvi -teemasivulla.

Kunta on kuullut lukiokoulutuksen järjestämisen ratkaisuista perusopetuksen oppilaiden (5-9 lk), lukioiden opiskelijoiden sekä koulujen henkilöstön (ja muun sivistys- ja hyvinvointitoimialan henkilöstön) näkemyksiä toukokuussa. Kuntalaiset pääsevät kertomaan omat ajatuksensa lukioratkaisusta ja Rajamäen koulukampuksesta nettikyselyn muodossa 23.6.–26.7.

Idea on, että Me tehdään Nurmijärvi -livessä 17.6. kuntalaiset saavat pohjatietoa hankesuunnitelmista, mikä helpottaa kyselyyn vastaamista.