Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuntokeskus Pro avasi Kirkonkylällä – Marko Kukkola haluaa hyödyntää yksilövalmentajana saamaansa kokemusta

Kirkonkylällä avautui toukokuun lopulla uusi kuntosali Kuntokeskus Pro. Sali toimii Valintatalon entisissä tiloissa osoitteessa Ihantolantie 2, Nurmijärvi. Tilat on remontoitu kuntosalikäyttöön. Viimeksi niissä ovat toimineet Nurmijärven Kirja sekä OK-Kirpppis.

Kuntokeskus Pron takana on nelisen vuotta lähinnä klaukkalalaisilla kuntasaleilla yksilövalmentajana toiminut Marko Kukkola.

– Halusin paikan, jossa voin lähteä toteuttamaan valmennustyötä sen kokemuksen pohjalta, jonka olen muilta kuntosaleilta saanut ja välttää niitä puutteita, joita olen niillä havainnut, Kukkola kertoo.

Omaa kuntosalia perustaessa kärkeen nousikin ajatus siitä, ettei salia pidä tunkea täyteen laitteita, vaan tarvitaan myös tilaa tehdä.

Kuntosali Pron tilojen suunnittelussa onkin noudatettu tätä ajatusta, mutta Kukkolan mukaan sieltä löytyvät kuitenkin kaikki tarvittavat laitteet.

– Jos on vaivoja, jotka tulee huomioida, laitteiden käyttö on hyvä tapa lähteä vahvistamaan kroppaa, mutta myöhemmin on mahdollisuuksien mukaan syytä viedä harjoittelua suuntaan, joka tukee kokonaisvaltaista toimintaa, hän muistuttaa.

Salia ei pidä tunkea täyteen laitteita, vaan tarvitaan myös tilaa tehdä.

Vapaapainoharjoitteluun tarkoitettu alue ja toiminnallinen alue on sijoitettu Kuntokeskus Prossa lomittain. Salin yhteydessä on myös ryhmäliikuntatila, joka tarjoaa kattavan valikoiman virtuaaliryhmäliikuntaa.

Tämä palvelu onkin ehtinyt Kukkolan mukaan saada asiakkailta paljon kiitosta. Lisäksi tarjolla on zumban livetunti kahdesti viikossa. Muista livetunneista Kukkola ei ole vielä tehnyt päätöstä.

Kuntokeskus Pron asiakkaat voivat valita joko toistaiseksi voimassa olevan jäsenyyden, kolmen kuukauden jäsenyyden tai kuukauden jäsenyyden. Salin vastaanotto on avoinna arkisin kello 9–12 ja 16–19 sekä lauantaisin kello 10–12. Avainkortilla sali on auki klo 5-24.

Marko Kukkola kertoo treenanneensa itse kuntosalilla parinkymmenen vuoden ajan.

– Nyt on ollut sen verran kiireitä, että olen ehtinyt treenata vain kolme kertaa viikossa, hän kertoo.

Salibandy, jääkiekko ja jalkapallo ovat myös miehelle tuttuja lajeja.

– Panostus on tässä, nyt vien kuntosalin sille tasolle jolle haluan sen viedä, Kukkola vastaa kysymykseen saliin liittyvistä tulevaisuudensuunnitelmista.

– Myöhemmin katsotaan, onko mahdollista laajentaa toimintaa muille paikkakunnille. Myös nykyisiä tiloja on mahdollista laajentaa, hän jatkaa.

Lisätiedot: https://kuntokeskuspro.fi . Myös Facebookissa.