Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lisätietoa Kirkonkylän tonttikaupasta: Lehto suunnittelee 4810 neliön liikerakennusta – yhtä suuri kuin Rajamäen Lähde

Lehto Tilat Oy suunnittelee Kirkonkylän keskustaan liikerakennusta, johon tulee yksi tai mahdollisesti useampi liiketila.

Nurmijärven kunnanhallitus päätti viime viikolla myydä Rajamäentien ja Raalantien risteyksen tuntumaan muodostettavan noin kahden hehtaarin suuruisen liikerakennusten korttelialueen tontin Lehto Tilat Oy:lle 600 000 eurolla.

Lehto Group Oyj:n viestintäjohtaja Teija Kettunen kertoo, että liiketilojen kooksi tavoitellaan 4810 neliömetriä.

Mikäli tavoitekoko toteutuu, tulee liikerakennuksesta suurin piirtein samankokoinen kuin Rajamäellä sijaitsevasta Lähteen kauppakeskuksesta, jonka pinta-ala on noin 4800 neliömetriä.

Neuvottelut vuokralaisten ja sijoittajien osalta ovat edenneet hänen mukaansa hyvin. Mahdollisista vuokralaisista ei kuitenkaan kerrota tässä vaiheessa enempää.

Lehto Tilat Oy:lle myytävä tontti sijoittuu Rajamäentien, Raalantien ja Sairaalantien väliselle alueelle, joka on tällä hetkellä pääosin avointa nurmikenttää. Alueella sijaitsee myös vanha pallokenttä.

Nurmijärven kunta on käynnistänyt alueella asemakaavan muuttamisen, jonka tarkoituksena on laajentaa liikerakennusten korttelialuetta Sairaalantiehen asti. Asemakaavan muutosluonnos tulee tavoiteaikataulun mukaan käsittelyyn syksyn 2020 aikana ja asemakaavan muutosehdotus loppuvuodesta 2020.

Asemakaava on vaikutuksiltaan merkittävä, ja sen hyväksyy valtuusto. Alustavan suunnitelman mukaan asemakaava tulee valtuuston käsittelyyn alkuvuoden 2021 aikana.

Kirkonkylän keskustan tontille löytymässä ostaja – kunta myy Lehto Tilat Oy:lle