Vietätkö juhannusta Nurmijärvellä? Tässä muutama tapahtumatärppi

Keskikesän juhlaa eli juhannusta vietetään Nurmijärvellä lämpimässä ja aurinkoisessa säässä.

Varsinaisia juhannustapahtumia kunnan alueella on kuitenkin tänä vuonna vähän. Syynä tilanteelle on koronavirusepidemia.

Yksi harvoista tapahtumista järjestetään klaukkalalaisessa The Roofissa. Klaukkalan Kauppakeitaalla toimiva The Roof kertoo sosiaalisessa mediassa järjestävänsä juhannuksena kaikille avoimen tapahtuman, jossa on tarjolla muun muassa musiikkia, syötävää, juotavaa ja lapsille pomppulinna. Kauppakeitaan pihalle, aiotaan koota tapahtumaa varten juhannusteltta.

Juhannustapahtumaa The Roofissa vietetään juhannusaattona perjantaina 19. kesäkuuta kello 10-22 ja juhannuspäivänä lauantaina 20. kesäkuuta kello 10-22.

Nurmijärven alueella on myös muita ravintoloita läpi juhannuksen auki. Esimerkiksi Kirkonkylän Keskustiellä sijaitseva ikärajallinen Club Venla kertoo järjestävänsä perjantaina 19. kesäkuuta juhannustanssit.

Sen sijaan niin ikään Kirkonkylässä sijaitsevassa Ruusulinnassa ei tänä juhannuksena tanssita.

Koronavirustilanteen takia Ruusulinna on kertonut peruuttavansa kaikki tämän kesän tanssit heinäkuun loppuun asti. Ruusulinna pyrkii avaamaan syksyn tanssikauden elokuun alussa.

Myöskään Nurmijärven seurakunnan Sääksin juhannusjuhla ei tänä juhannuksena järjestetä. Juhannusjuhlaa on perinteisesti vietetty Sääksin leiri- ja kurssikeskuksessa Sääksjärven rannalla.

Sääksjärven uimarannalla voi toki tänä juhannuksena loikoilla. Sääksin rantakahvila pitää ovensa avoinna läpi juhannuksen, perjantaista sunnuntaihin kello 12-19.

Mikäli juhannusta haluaa viettää Nurmijärven rajojen ulkopuolella, on naapurikunnissa monenlaista tekemistä.

Esimerkiksi Tuusulan Krapilla voi viettää juhannusaattoa pihapelien ja live-musiikin merkeissä. Juhannusaattona 19. kesäkuuta kello 19 alkaen Krapin ravintolan Mankelin terassilla keikan heittää Bryn Jones & Altti Uhlenius

Gustavelundissa Tuusulassa järjestetään puolestaan perjantaina perinteinen juhannusjuhla, jossa esiintyy Lotta ja Make Häkkisen FanClub Cover Duo. Duon ensimmäinen setti on kello 18, toinen 20.30.

Gustavelundissa on myös perinteisesti poltettu kokko rannassa, mutta tänä juhannuksena se ei ole sallittua.

Myös espoolaisella hotelli Korpilammella, lähellä Klaukkalaa, on järjestetty perinteisesti juhannusjuhla – niin tänäkin vuonna, mutta hieman aiempaa hillitymmin.

Hotelli Korpilampi kertoo verkkosivuillaan, ettei tänä vuonna tarjoa juhannusbuffetia, juhannustansseja tai kokkoa. Sen sijaan paikalla esiintyy perjantaina kello 19-21 Petri Hervanto Duo.

Naapurikunnissa myös monet kotieläintilat ovat avoinna läpi juhannuksen. Myös Helsingissä sijaitsevat Korkeasaari ja Linnanmäki ovat läpi pyhien auki.

Sen lisäksi esimerkiksi Helsingin Seurasaaressa järjestetään Juhannuksen taikapolku -kierroksia lauantaina 20.6. sekä sunnuntaina 21.6. klo 14, klo 15 ja klo 16.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut