Nurmijärvi haluaa mukaan Terve Kunta -verkostoon

Nurmijärven kunta hakee liittymistä kansalliseen Terve Kunta - verkostoon. Asiasta päätti viime viikolla kokoontunut kunnanhallitus hyvinvointilautakunnan esityksen pohjalta.

Terve Kunta -verkosto on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) koordinoima verkosto hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen tueksi.

Verkosto jakaa tietoa ja oppii yhdessä järjestämällä vuosittain verkostokokouksia ja avoimia seminaareja hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen teemoista. Verkosto kehittää, pilotoi ja levittää hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen käytänteitä ja menetelmiä sekä tekee yhteistyötä mm. sosiaali- ja terveysministeriön ja Kuntaliiton kanssa. Lisäksi verkosto tekee kansainvälistä yhteistyötä WHO European Healthy Cities -verkoston kanssa

Verkoston toimikaudet ovat valtuustokausien mukaisesti neljä vuotta.

Mukaan liittymällä kunta sitoutuu samalla verkoston yhteisesti sopimiin tehtäviin, toteuttamaan aktiivisesti lakisääteistä hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen tehtävää ja kehittämään hyvinvoinnin ja terveyden edistämistä ja hyvinvointi- ja terveyserojen kaventamista kaikkien hallinnonalojen yhteistyönä ja kuntalaisia osallistamalla. Lisäksi kunta sitoutuu vuorollaan valmistelemaan ja järjestämään Terve Kunta -verkoston kokouksia. Jäsenkunnilla on myös oikeus käyttää sivuillaan Terve Kunta -verkoston logoa.

Mainos: Intelligent Banker Aps

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut