Metsä-Tuomelassa alkaa kahden kuukauden rakennusurakka – rakennusjätteen vastaanotto keskeytyy

Metsä-Tuomelan jätteidenkäsittelyalueella alkaa heinäkuun alussa rakennusjätekentän kunnostus. Rakennusurakka valmistuu elokuun loppuun mennessä.

Remontin aikana rakennusjätteen vastaanotto Metsä-Tuomelassa keskeytyy. Katkos koskee myös yhdyskunta- ja energiajätteen vaihtolava/puristinkuormia.

Vastaanottokatkos ei kuitenkaan kosketa henkilöasiakkaita, joten he voivat tuoda kuormia normaalisti.

– Toki remontti saattaa siirtää jätteiden vastaanottopisteitä ja alueella liikkumisessa on noudatettava varovaisuutta, kun siellä liikkuu työkoneita normaalia enemmän, Kiertokapulan tiedotteessa kerrotaan.

Kuljetusyhtiöille viimeinen kuormien vastaanottopäivä on perjantaina 26. kesäkuuta.

29.–30. kesäkuuta tyhjennetään ja 1. heinäkuuta alue luovutetaan kentän rakennusurakoitsijalle.

Rakennusjätekentän kunnostuksen aikana muut Kiertokapulan alueet palvelevat normaaliin tapaan. Kuormia voi siis ajaa heinäkuussa Järvenpään Puolmatkaan, Hyvinkään Kapulaan, Hämeenlinnan Karanojalle tai Valkeakosken Lumikorpeen.

Kiertokapulan palvelupäällikkö Liisa Sivusaari kertoi jo aiemmin (NU 13.6.), että Metsä-Tuomelan jätteidenkäsittelyalueen infraan investoidaan tänä ja ensi vuonna noin puoli miljoona euroa, jotta muun muassa rakennusjätteen käsittelykentät saadaan kunnostettua.

Kunnostuksen taustalla on Metsä-Tuomelan voimassa oleva ympäristölupapäätös, jossa rakennusjätteen lajittelu on velvoitettu siirtämään penkan päältä asfalttikentälle.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut