Pelastuslaitos harjoittelee Seitsemän veljeksen koululla ja Toreeninmäellä – tyhjillään olevat kiinteistöt hyötykäyttöön

Seitsemän veljeksen koulu seisoo nyt tyhjänä Rajamäen keskustassa. Opetus jatkuu taas syksyllä väistötiloissa. Riitta Ketola

Riikka Laine

Tyhjillään oleva Seitsemän veljeksen koulu saa uusia käyttäjiä, kun Keski-Uudenmaan pelastuslaitos on saanut luvan harjoitella rakennuksessa.

Seitsemän veljeksen koulun lisäksi pelastuslaitos sai luvan harjoitella Nurmijärven Toreeninmäellä tyhjillään olevassa kiinteistössä.

Molemmat rakennukset ovat olleet suljettuina sisäilmaongelmien takia.

Koulurakennusta ovat huhtikuusta lähtien käyttäneet omissa harjoituksissaan sekä Puolustusvoimat että Impivaaran Hallit.

Tilakeskuksen päällikön Ville Könösen viranhaltijapäätöksessä painotetaankin sitä, että pelastuslaitoksen täytyy huomioida nämä toimijat suunnitellessaan harjoituksia.

Lisäksi Könönen ohjeistaa mm., että koulun rakenteita ei saa vahingoittaa ja kouluympäristön muut käyttäjät tulee ottaa huomioon.

Viranhaltijapäätöksestä ilmenee, että pelastuslaitoksen koululle saama harjoituslupa on voimassa 31.12.2020 saakka ja sairaalanmäelle Rajamäentie 9 C -kiinteistöön saatu harjoituslupa on voimassa 31.12.2021 saakka. Päätökseen on kirjattu, että jos kunta ottaa kiinteistön käyttöön tai aloittaa korjauksen aikaisemmin, harjoituslupa päättyy välittömästi.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut