Veden keittokehotus purettu Kirkonkylällä – vettä voi jälleen käyttää normaalisti

Vettä voi jälleen käyttää normaalisti Kirkonkylän alueella. Kuvituskuva. Arkisto/Armi Suojanen

Jutta Halminen

Keski-Uudenmaan ympäristökeskuksen terveysvalvonta on purkanut tänään perjantaina kello 16.07 veden keittokehotuksen Nurmijärven Kirkonkylällä Väinöläntien ja Nikkarinmäen alueella. Keittokehotuksen purkaminen tarkoittaa, että vettä voi jälleen käyttää normaalisti.

Keskiviikkona 24. kesäkuuta alueen vesijohtoverkostoon pääsi luonnonvettä putkirikon takia, kun kaivuri rikkoi vesijohdon.

Vedenjakelu keskeytyi korjaustöiden ajaksi ja veden keittokehotus annettiin keskiviikkona kello 18.02. Illan aikana alueen vesijohtoverkostoa kloorattiin.

Terveystarkastajat ovat ottaneet vesinäytteitä eri puolilta alueen vesijohtoverkostoa. Kaikki keskiviikkona ja torstaina otetut vesinäytteet täyttivät talousvedelle asetetut laatuvaatimukset. Näin ollen veden keittokehotus voidaan purkaa. Väliaikainen juomaveden jakelu Kirkonkylän matonpesupaikalla lopetetaan perjantain aikana.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.