Ely-keskus korjauttaa 29 siltaa – joukossa kohteita myös Nurmijärvellä

Uudenmaan ely-keskus korjauttaa tänä kesänä noin 15 miljoonalla euroja siltoja Uudellamaalla, Kanta-Hämeessä ja Päijät-Hämeessä.

Merkittävimpiä kohteita Uudellamaalla ovat Tammiston risteyssillan uusiminen Vantaalla, Karhunkorven risteyssiltojen korjaaminen Nurmijärvellä, Siippoon risteyssillan korjaaminen Vihdissä, Sotungin risteyssillan korjaaminen Helsingissä, Puroniityn ja Immersbyn risteyssiltojen korjaaminen Sipoossa ja Hasalan risteyssiltojen korjaaminen Vantaalla. Kanta-Hämeessä korjataan mm. Kylmälahden risteyssillat ja Helsingintien risteyssilta Hämeenlinnassa.

Ely-keskuksen mukaan vuonna 1991 valmistuneet, Raalantien ylittävät Karhunkorven risteyssillat peruskorjataan. Niiden vesieristeet ja kaiteet uusitaan ja reunapalkit kunnostetaan.

Myös niin ikään vuonna 1991 valmistunut Nurmijärven Kirkonkylän risteyssilta on parhaillaan peruskorjauksen alla. Työ valmistuu marraskuuhun mennessä.

Yhteensä korjattavia tai uusittavia siltoja on 24, joista Uudellamaalla sijaitsee 20 ja Kanta-Hämeessä 4.

Siltatyöt haittaavat liikennettä ja työmaiden kohdalla liikenne ohjataan yhdelle tai kahdelle kavennetulle kaistalle.

Ely-keskus teettää myös pienempiä vauriokorjauksia tarpeen mukaan sekä korjaa teräsputkisiltoja. Näiden korjausten aikana liikenne pääsee kulkemaan sillalla, vaikka muutamien minuuttien viivästystä voi tulla.

Lisäksi ely-keskus uusii teräsputkisiltoja. Teräsputkisiltojen uusimisten ajaksi liikenne ohjataan kiertotielle enintään viiden vuorokauden ajaksi.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut