Nurmijärven Taitoluistelijoiden valmentajille pronssiset ansiomerkit – "Kannustaa työssä eteenpäin"

Suomen Taitoluisteluliitto myönsi 25. kesäkuuta Nurmijärven Taitoluistelijoiden valmentajille Maj Holmbergille ja Katja Lähteenmäelle pronssiset ansiomerkit. NTL:n yksinluisteluvalmentajina toimivat Holmberg ja Lähteenmäki saivat ansiomerkit valmennuksellisista ansioista tehtyään tuloksellista ja ansiokasta työtä taitoluisteluvalmennuksen parissa yli 10 vuoden ajan.

– Aikoinaan myös itse NTL:ää kilpaluistelijoina edustaneet Holmberg ja Lähteenmäki ovat tehneet pitkään töitä nurmijärveläisen taitoluistelun hyväksi ja rakentaneet seuraan toimivan yksinluistelijan polun aina SM-tasolle saakka. Valmentajamme ovat tunnettuja osaavina, kannustavina ja valmennettavistaan välittävinä taitoluistelun ammattilaisina ja on upeaa, että he saivat ansiomerkkien muodossa tunnustusta aina liitolta saakka, toteaa NTL:n puheenjohtaja Kaisa Sainio.

– Ansiomerkki merkitsee minulle niin arvostusta, tunnustusta työni laadukkuudesta sekä uskoa omaan osaamiseeni ja kannustaa työssäni eteenpäin. Uutinen nostatti ilonkyyneleet silmiini ja kantaa vielä pitkälle, sanoo Maj Holmberg, jonka kesään kuuluu muutenkin hyvää.

– Pääsimme kilparyhmien kanssa palaamaan jäille kesäkuun lopussa ja seuraavaksi edessä on kesäleirit Kisakalliossa, joten valmistautuminen uuteen kauteen on lähtenyt hienosti käyntiin, hän kertoo.

– Kuluva vuosi on muutenkin ollut NTL:lle hyvä. Koronavirus totta kai toi haasteita myös meidän toimintaamme ja siirsi seuran kevään päätapahtumat tulevalle kaudelle, kertoo Sainio. – Näin saamme hyvän syyn juhlia seuran 30. toimintavuotta aiottua pidempään ja nyt tuleva syksykin sisältää paljon kivoja tapahtumia, joita odottaa.

Lisätiedot: www.nurmijarventaitoluistelijat.fi.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut