Nurmijärven Taitoluistelijoiden valmentajille pronssiset ansiomerkit – "Kannustaa työssä eteenpäin"

Katja Lähteenmäki (vas.) ja Maj Holmberg iloitsevat Suomen Taitoluisteluliiton pronssisista ansiomerkeistä. Nurmijärven Taitoluistelijat

Suomen Taitoluisteluliitto myönsi 25. kesäkuuta Nurmijärven Taitoluistelijoiden valmentajille Maj Holmbergille ja Katja Lähteenmäelle pronssiset ansiomerkit. NTL:n yksinluisteluvalmentajina toimivat Holmberg ja Lähteenmäki saivat ansiomerkit valmennuksellisista ansioista tehtyään tuloksellista ja ansiokasta työtä taitoluisteluvalmennuksen parissa yli 10 vuoden ajan.

– Aikoinaan myös itse NTL:ää kilpaluistelijoina edustaneet Holmberg ja Lähteenmäki ovat tehneet pitkään töitä nurmijärveläisen taitoluistelun hyväksi ja rakentaneet seuraan toimivan yksinluistelijan polun aina SM-tasolle saakka. Valmentajamme ovat tunnettuja osaavina, kannustavina ja valmennettavistaan välittävinä taitoluistelun ammattilaisina ja on upeaa, että he saivat ansiomerkkien muodossa tunnustusta aina liitolta saakka, toteaa NTL:n puheenjohtaja Kaisa Sainio.

– Ansiomerkki merkitsee minulle niin arvostusta, tunnustusta työni laadukkuudesta sekä uskoa omaan osaamiseeni ja kannustaa työssäni eteenpäin. Uutinen nostatti ilonkyyneleet silmiini ja kantaa vielä pitkälle, sanoo Maj Holmberg, jonka kesään kuuluu muutenkin hyvää.

– Pääsimme kilparyhmien kanssa palaamaan jäille kesäkuun lopussa ja seuraavaksi edessä on kesäleirit Kisakalliossa, joten valmistautuminen uuteen kauteen on lähtenyt hienosti käyntiin, hän kertoo.

– Kuluva vuosi on muutenkin ollut NTL:lle hyvä. Koronavirus totta kai toi haasteita myös meidän toimintaamme ja siirsi seuran kevään päätapahtumat tulevalle kaudelle, kertoo Sainio. – Näin saamme hyvän syyn juhlia seuran 30. toimintavuotta aiottua pidempään ja nyt tuleva syksykin sisältää paljon kivoja tapahtumia, joita odottaa.

Lisätiedot: www.nurmijarventaitoluistelijat.fi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Rotat yleistyneet taajamissa? – Nähty yleisten tilojen ympärillä Rajamäellä ja Klaukkalassa
 2. Lepsämän koulun väistötilat vihdoin valmiina – tuhopoltossa tuhoutuneen koulun uudelleenrakentaminen vielä avoinna
 3. Nurmijärven lukioratkaisu jakaa mielipiteet – osa valtuutetuista epäilee, ettei asiaan saada vielä ratkaisua elokuussa
 4. Rajamäellä mielenosoitus lukion toimipisteen säilyttämisen puolesta – paikalla odotetaan satoja paikallisia
 5. Nurmijärvestä tuli koronavoittaja – kehyskunnat vetävät nyt uusia asukkaita
 6. Pääkaupunkiseudun johtajat vaativat selkeää ja pikaista linjausta maskisuositukseen – Uusia tartuntoja ilmennyt kaikissa ikäryhmissä
 7. Helsingin nastarengaskielto jakaa mielipiteet: "Nastarenkaat antavat vääränlaisen turvallisuudentunteen" – "Autosta tulee pulkka"
 8. Hidastuksia liikenteessä Helsingin ja Turun välillä – vanha risteyssilta puretaan viikonloppuna
 9. Poliisi valvoo tehostetusti liikennettä koulujen lähellä lähiviikkoina
 10. STM:n päällikkö suomalaisille: "Onko välttämätöntä lähteä ulkomaille tai osallistua suureen yleisötapahtumaan?"
 11. Mies loukkaantui vakavasti tulipalossa Vantaalla, kaksi pelastui – kuva aamuyön palopaikalta – "Parvekkeella ollut irtaimistokin oli tulessa"
 12. Mielipide: Onko Onnenkimpaleella tulevaisuutta?
 13. Röykän koulun tuntumaan rakentuu uusi kevytväylä – työt haittaavat ajoa koululle ja päiväkodille
 14. Ruoka: Vaellukselle ei kannata kantaa vettä porkkanoissa, kuivaa siis ruoasta grammat pois – "Jokseenkin kaiken voi kuivata", kokenut vaeltaja Raija Hentman, 72, sanoo
 15. Ali Mirzain seinämaalaukset tuovat väriä uimahallin seinille – nyt näyttely Helsingissä

Näytä lisää

Luetuimmat

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.