K-Kinossa soi sunnuntaisin livemusiikki – luvassa kärkipään muusikoita ja solisteja

Klaukkalalaisessa Bar & Nightclub K-Kinossa soi sunnuntaina iltapäivisin livemusiikki. Ensimmäisen kerran livemusaa päästään kuuntelemaan sunnuntaina 26. heinäkuuta. Tällöin vieraaksi saapuu Zhenia Gimer trio & Caron Wuotila, joten luvassa on jazzia.

Seuraavana sunnuntaina, 2. elokuuta, esiintyvät Eva Vikman & Antti Puska trio. Luvassa on muun muassa Toivo Kärjen sävellyksiä ja Repe Helismaan tekstejä jazzversioina.

Molemmat live-esitykset alkavat kello 14 ja tuo iltapäiväaika on tilaisuuksien takana olevan muusikko Olle Ekmanin, viralliselta nimeltään Olle Kosken, mukaan tarkoitus säilyttää jatkossakin.

– Ideana on, että voi vaikka sunnuntain kävelylenkin yhteydessä piipahtaa kuuntelemaan musiikkia, Ekman kertoo.

Vaikka liikkeelle lähdetään jazzilla, tarkoituksena on Ekmanin mukaan tarjota nurmijärveläisille musiikkielämyksiä popista suomi-iskelmiin ja kaikkea siltä väliltä. Esiintyjiksi on luvassa maan kärkipään muusikoita ja solisteja.

– Kaikilla musiikin lajeilla on omat ystävänsä ja ihailijansa. Pyrkimyksenä on esittää ihmisille tuttuja kappaleita. Olen huomannut, että musiikki menee niin parhaiten perille, Ekman kertoo.

Hän on järjestänyt 1296 vastaavanlaista musiikki-iltaa Sture Jazz Barissa Helsingissä. Nyt Sture Jazz Barin omistaja on perustanut uuden ravintolan Bar & Nightclub K-Kinon Klaukkalaan ja yhteistyö Ekmanin kanssa jatkuu myös siellä.

Ensimmäiset jazzjamit Ekman on järjestänyt Ravintola East Sidessä Helsingissä vuonna 1988. Sen jälkeen hän on järjestänyt yli 2 500 musiikkitilaisuutta.

Olle Ekman on taustaltaan tanssimuusikko, ja hän kertoo soittaneensa yhtyeensä kanssa kaikissa Helsingin ravintoloissa.

– Jazz on lempimusiikkini, mutta ymmärrän kyllä, että yleisölle on soitettava musiikkia monipuolisesti. Soitamme melodista jazzia, jossa mukana on yleensä myös laulusolisti.

K-Kino Klaukkala viettää virallisia avajaisiaan 31. heinäkuuta kello 21–05. Esiintyjänä on Petri Nygård. Sisäänpääsy on tuolloin maksullinen.

Zhenia Gimer trio & Caron Wuotila 26.7. klo 14 Bar & Nightclub K-Kinossa (Lepsämäntie 1, Klaukkala).

Eva Vikman & Antti Puska trio 2.8. klo 14 samassa paikassa.

Tilaisuuksiin ilmainen sisäänpääsy.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut