Nurmijärvi Golfille uusi toimitusjohtaja – Esa Meriläinen eläkkeelle

Nurmijärven Golfkeskus Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Kari Piippo Vihdistä. Piippo toimii samalla Nurmijärven Golfklubi ry:n toiminnanjohtajana.

Tehtävät käynnistyvät 1.1.2021, kun nykyinen toimitusjohtaja Esa Meriläinen siirtyy eläkkeelle. Piippo aloittaa tutustumisen tehtäviinsä kuitenkin jo 1.11.2020 toimien yhtiön varatoimitusjohtajana.

Kari Piippo on tuttu Nurmijärvi Golfin toiminnoissa, sillä hän on toiminut aikaisemmin mm. NGK:n junioritoiminnan vetäjänä, valmennus- ja koulutustoimikunnan puheenjohtaja sekä NGK:n ry:n sihteerinä ja pari vuotta NGK Oy:n hallituksen jäsenenä.

Golfjohtamiskokemusta hänelle on kertynyt Virvik Golfin toiminnanjohtajan (1999–2005), Peuramaa Golfin toimitusjohtajan (2008–2011) ja Hill Side Golfin toimitusjohtajan (2014–2017) tehtävistä.

– On hienoa ja jännittävää tulla takaisin Nurmijärvelle. Muistan hyvin, kun Esa aloitti Nurmijärvellä, mutta tuolloin en olisi ikinä uskonut näkeväni parin tuhannen jäsenen golf yhteisöä, velatonta yhtiötä omilla mailla ja näyttävää klubitaloa hyväkuntoisen kentän keskellä.

– Henkilökunta on jo pääosin tuttua ja jäsenistöstäkin varmasti löytyy tuttuja kasvoja. Odotan innolla paluuta hienoon yhteisöön, nyt kuitenkin toimitusjohtajan roolissa, Piippo luonnehtii.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.