Klaken’s uudistuu jälleen – uudessa nimessä ripaus vanhaa

Kuvituskuva Jaana Kautto

Riikka Jokinen

Klaukkalassa sijaitseva Club & Lounge Klaken’s uudistuu jälleen.

Koronaepidemian aiheuttaneen poikkeustilan aikana kasvojenkohotuksen tehnyt yökerto tunnetaan jatkossa nimellä Nightclub Lotta.

Edellisen kerran yökerho uudistui vuonna 2019. Silloin nimi muuttui Charlotasta Club & Lounge Klaken’siksi. Uusi muutos vie yökerhon askeleen takaisinpäin kohti vanhaa.

– Nimi saattaa olla jo ennestään tuttu Klaukkalassa varttuneille, sillä vuoteen 2019 asti yökerho tunnettiin Charlottana, joka kansan suussa taipui tuttavallisesti Lotaksi, yöekerhon tiedotteessa kerrotaan.

Yökerhon nimenmuutosta perustellaan muun muass sillä, että viime vuoden nimenmuutoksesta huolimatta monen suussa yökerho taipuu edelleen Lotaksi ja moni asiakas on toivonut paluuta tuttavallisempaan nimeen.

– Olemme kuunnelleet yleisön palautetta ja uudistaneet brändimme tuoden samalla jotain tuttua asiakkaillemme. Meille tärkeintä on asiakkaidemme viihtyvyys, ja siksi koimme että on aika uudistua. Palkkasimme myös uuden ravintolapäällikön varmistaaksemme jatkuvan tapahtumatarjonnan, ravintolan omistaja Jita Gill kertoo.

Gillin mukaan nimenmuutoksen lisäksi yökerhon toiminta-ajatus uudistuu.

Jatkossa luvassa on säännöllisiä tapahtumakonsepteja niin nuorison kuin aikuisempaankin makuun sekä yhteistyötä paikallisten tekijöiden kanssa.

Tulevat tapahtumakonseptit vaihtelevat ysäribileistä ja elektronisen musiikin illoista aina hiphop-tapahtumiin ja maailmalla suosittuihin “party bar” -konsepteihin, joissa aktivoidaan yökerhon yleisöä erilaisilla aktiviteeteilla ja palkinnoilla.

Nightclub Lotan tavoitteena on myös löytää Nurmijärven aloittelevat tai jo paikkansa vakiinnuttaneet soittajat ja tapahtumatuottajat, joiden kanssa voi tehdä yhteistyötä.

– Tahdomme toimia yhdessä paikallisten ammattilaisten kanssa. Ulkoasustamme ja tapahtumatarjonnastamme vastaavat oman kylän pojat, rekrytoimme jatkuvasti uusia paikallisia työntekijöitä sekä pidämme korvat auki kaiken kävijäpalautteen suhteen. Gill kertoo.

Kattoterassi The Roof palvelee asiakkaita edelleen.

Nightclub Lotta (Viirintie 3) juhlii avajaisiaan perjantaina 24.7. klo 22 eteenpäin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.