Iso tapahtuma tulossa: Shop Up Days ja Timanttijahti yhtäaikaa Nurmijärvellä

Kuvituskuva. Riikka Laine
Riikka Jokinen

Riikka Jokinen

Nurmijärvellä järjestetään 3.–4. syyskuuta ensimmäistä kertaa Shop Up Days -tapahtuma.

Nurmijärven kunnan, Klaukkalan Yrittäjien, Nurmijärven Yrittäjien, Nurmijärven Yrittäjänaisten sekä Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamari ry:n kanssa yhteistyössä järjestämän kaksipäiväisen tapahtuman tarkoituksena on kannustaa kuntalaisia tutustumaan oman kunnan palvelutuotantoon ja samalla tukemaan paikallista yritystoimintaa.

Tapahtumapäivien aikana kuntalaisten on mahdollista muun muassa tutustua alueen yritysten toimintaan, vierailla toimipisteissä, osallistua ohjattuun tekemiseen ja hyödyntää päivien ajaksi räätälöityjä tarjouksia.

Tapahtuma-alueena toimii koko kunta.

Nurmijärven kunnan viestintäpäällikkö Teemu Siltanen kertoo, että tällä hetkellä kunta kutsuu yrityksiä mukaan osallistumaan.

– Jokainen mukaan lähtevä yritys voi räätälöidä päivien ajaksi tavallisuudesta poikkeavia tarjouksia tai toimintaa omassa toimipisteessä esimerkiksi avoimien ovien tyyliin. Päivien sisältö kootaan keskitetysti tapahtumasivuille, hän kertoo.

Tapahtuma on maksuton. Mukaan toivotaan kaikkia toimijoita, myös isompia yrityksiä.

Osana Shop Up Days -tapahtumaa Nurmijärvellä järjestetään myös Timanttijahti 2020 -tapahtuma.

Kyseessä on Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamarit ry:n kehittämä konsepti, jota on järjestetty jo muutaman kerran Keski-Uudenmaan alueella. Aikaisempina vuosina Timanttijahdissa on ollut mukana muitakin Keski-Uudenmaan kuntia, mutta tällä kertaa tapahtuma järjestetään yksinoikeudella Nurmijärvellä.

– On hieno mahdollisuus päästä tekemään Timanttijahtia yhteistyössä Nurmijärven kunnan ja paikallisten yrittäjäyhdistysten kanssa ja edistää niitä tavoitteita, joita varten Timanttijahti on ylipäätään luotu. Huomasimme hyvin pian, että kaikilla meillä on sama tavoite: nostaa alueen yrityksiä ja yrittäjiä esiin, kertoa kuntalaisille, miten upeita palveluita ja tuotteita täältä on saatavilla ja luoda maksuton hyvänmielen tapahtuma kuntalaisille, kertoo Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamarit ry:n nurmijärveläinen puheenjohtaja Sari Heikkilä.

Kuntalaisille suunnatussa kilpailussa Rajamäen, Kirkonkylän ja Klaukkalan alueille on kätketty useita Timanttijahti 2020 -yhteistyöyritysten lahjoittamiin palkintolahjakortteihin oikeuttavia timanttisymboleja, joita osallistujat, eli kuntalaiset, jahtaavat itselleen. Kilpailuun osallistuminen on maksutonta. Jokaiselta kilpailupisteeltä saa tulla jahtaamaan itselleen yhden palkinnon.

Tapahtumaympäristö on avoin kaikille, mutta osallistujan tulee olla täysi-ikäinen.

Heikkilä kertoo, että kunkin timantin löytäjän tulee käydä Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamarin tapahtumapisteellä kyseisenä kilpailupäivänä, kyseisessä taajamassa noutamassa löytämänsä lahjakortti. Tämän jälkeen voittaja saa lunastaa voittamansa tuotepalkinnon kyseisestä yrityksestä tai varata ajan voittamaansa palveluun sovitusti.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut