Rajamäellä mielenosoitus lukion toimipisteen säilyttämisen puolesta – paikalla odotetaan satoja paikallisia

Rajamäkeläiset suunnittelevat nyt suurmielenosoitusta oman lukiotoimipisteensä puolesta.

Kunnanvaltuuston on tarkoitus päättää elokuun 26. päivä säilytetäänkö Nurmijärven lukion nykyiset Kirkonkylän ja Rajamäen toimipisteet vai keskitetäänkö lukio-opetus yhteen taajamaaan.

Oman taajamansa lukion säilyttämistä ajavat rajamäkeläiset aikovat tuoda mielipiteensä esiin ensi viikon tiistaina 11.8. järjestettävässä mielenosoituksessa. Mielenosoitus alkaa Rajakaaren yläparkkipaikalla klo 18.

Rajamäkeläisten on tarkoituksena saada liikkeelle runsaasti kylän asukkaita puolustamaan lähipalveluaan. Kaikkiaan mielenosoitukseen odotetaan satoja ihmisiä.

Mielenosoituksen järjestävän Pro Rajamäen lukio -työryhmä kehottaa paikalle saapumaan niin koululaisia kuin perheitä aina isovanhempiin ja senioreihin saakka.

Työryhmän mukaan lukion säilyttäminen on koko Rajamäen yhteinen asia. Työryhmä painottaa, että Rajamäki tarvitsee katkeamattoman koulupolun nuorilleen ylioppilaaksi saakka – aivan kuten Rajamäellä on 60 vuotta ollut.

Järjestäjät toivovat, että osallistujat valmistavat mielenosoitukseen mukaan omia luovia iskulausekylttejä.

– Nyt on kuntalaisten näytön paikka, mitä kunnan asukkaat tahtovat. Osoittakaamme se vahvasti vaaleissa aikanaan valituille ja ensi keväänäkin valittaville kuntapäättäjille.

– Toimivat, tasapuolisesti järjestetyt, keskeiset lähipalvelut, kuten koulutus- ja sosiaali- ja terveyspalvelut vaikuttavat eniten koko kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn pääkaupunkiseudulla. Jos ne puuttuvat, ei kuntamme kiinnosta asukkaita ja yrityksiä, mikä on myös ratkaisevaa kunnan verotulojen kannalta, työryhmä lausuu.

Mainos: Intelligent Banker Aps

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut