Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pyöräsuunnistukset SM-kisat ensikertaa Rajamäellä – maastossa liikkujia pyydetään huomioimaan kisaajat

Rajamäen länsipuolella järjestetään tulevana lauantaina pyöräsuunnistuksen keskimatkojen SM-kisat Käpylännummen ja Solttilannummen maastoissa.

Lauantain keskimatkan kilpailuun on ilmoittautunut noin 300 kilpailijaa. Nuorimmat kilpailijat ovat 14-vuotiaita ja vanhimmat yli 80.

Rykmenttiläiset ovat menestyneet hyvin pyöräsuunnistuksessa, mutta tämä on ensimmäinen kerta kun seura toimii itse pyöräsuunnistuksen SM-kilpailun järjestäjänä.

SM-kilpailun kilpailukeskus sijaitsee Rajamäen Kehityksen majalla Kiljavalla. Kilpailumaasto sijaitsee Rajamäentien ja Herustentien länsipuolella ja ulottuu Rajamäen Kehityksen majalta Herustenjärville.

Kilpailun järjestäjät toivovat, että muut kyseisessä maastossa liikkujat ottaisivat kilpailijat huomioon.

– Toivomme muiden maastossa kulkevien välttävän liikkumista tällä alueella kilpailun aikana lauantaina kello 14-17.30, jotta kilpailijoiden ja muiden maastossa liikkuvien kohtaamisia erityisesti kapeilla poluilla olisi vähemmän.

– Erityisesti toivomme muiden maastossa liikkuvien välttävän valtatie 25:n (Hanko-Hyvinkää -tien) alittavan ulkoilureitin alikulkutunnelin käyttöä tämän kilpailun aikana, sillä tässä pyöräsuunnistuskilpailussa kaikki kilpailijat alittavat Hanko-Hyvinkää-tien tätä ulkoilureitin alikulkutunnelia pitkin, Rykmentin tiedotteessa kerrotaan.

Samalla Rykmentti toivoo välttämään lauantaina klo 12-18 pysäköintiä Kehityksen majalla, jotta pysäköintitilaa riittäisi kilpailijoille enemmän.

Sunnuntaina pyöräsuunnistajilla on ohjelmassa SM-viesti Hyvinkäällä.