Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lidl ja Tokmanni avaavat yhteismyymälän Kirkonkylään – "Paljon odotettu ja toivottu hanke"

Palvelut: Lehto Tilat Oy toteuttaa 5000 kerrosneliön liikekeskuksen Kirkonkylään.

Lidl ja Tokmanni aikovat avata uuden yhteismyymälän Nurmijärven Kirkonkylään. Uuden kaupan on tarkoituksena valmistua loppuvuodesta 2021.

Uusi liiketila sijaitsee Rajamäentien, Sairaalantien, Raalantien ja Toreenintien rajaamalla alueella Kirkonkylän terveysaseman kupeessa. Nurmijärven kunnanhallitus päätti aiemmin kesällä myydä kyseisen noin kahden hehtaarin tontin Lehto Tilat Oy:lle 600 000 euron hintaan ja käynnisti alueella asemakaavamuutoksen.

Lehto kertoo maanantaina julkaistussa tiedotteessa rakentavansa tontille noin 5000 kerrosneliön liiketilan Lidlin ja Tokmannin käyttöön. Tokmannille tulee myymäläpinta-alaa noin 2700 neliötä ja Lidlillä on myyntipinta-alaa uudessa myymälässä noin 1200 neliötä.

Yhtiöt ovat tehneet ennenkin yhteistyötä, ja Lehto on kehittänyt vuosien varrella sekä Lidlille että Tokmannille useita liiketiloja.

Nurmijärven kunnan edustajat ovat innoissaan pitkään toiveissa olleen liikekeskuksen toteutumisesta. Monet kuntalaiset ovat elätelleet tätä toivetta pitkään, sillä aiemmin Lidl oli ostamassa noin hehtaarin kokoista tonttia samalta alueelta, mutta kauppa kariutui alkuvuodesta 2018.

– Tämä on Nurmijärvellä paljon odotettu ja toivottu hanke, ja toivotamme Lidlin ja Tokmannin yhteismyymälän lämpimästi tervetulleeksi. Uusi myymälä lisää kuntamme kaupallista tarjontaa, luo työpaikkoja ja elävöittää Kirkonkylän keskustaa, kunnanjohtaja Outi Mäkelä kertoo tiedotteessa.

Mäkelä iloitsee paitsi lisääntyvästä tarjonnasta, niin myös siitä, että ensi vuonna avattavat kaupat tuovat kuntaan mahdollisesti jopa 30 uutta työpaikkaa.

–  Loppuvuonna 2021 avattava Tokmanni tulee tarjoamaan mm. Kirkonkylän ja Rajamäen asukkaille monipuolisen valikoiman käyttö- ja päivittäistavaroita tunnetusti halpaan hintaan, Tokmannin kauppapaikka- ja konseptijohtaja Harri Koponen kuvaa.

– On hienoa avata Lidl-myymälä uudessa liikekeskuksessa, joka sijaitsee hyvällä paikalla keskellä Kirkonkylää. Uudessa myymälässä pääsemme palvelemaan nurmijärveläisiä asiakkaitamme entistä paremmin, kiinteistökehityspäällikkö Toni Lautala jatkaa.

Lehdon aluejohtaja Kimmo Hyry kiittelee kunnan aktiivista roolia hankkeessa.

– Nurmijärven kunta on ollut ketterä ja aktiivinen yhteistyökumppani, jonka kanssa olemme pystyneet etenemään verrattain ripeässä aikataulussa. Koronaviruksen sävyttäminä aikoina tämä on ollut erittäin tärkeää, jotta saamme alueelle uudet palvelut, Lehdon aluejohtaja Kimmo Hyry kertoo tiedotteessa.

Kunnan elinkeinojohtaja Marko Järvenpää antaa puolestaan tunnustusta Lehdolle.

– Me Nurmijärvellä haluamme, että yhteistyö kanssamme on joustavaa ja käytännönläheistä. Emme olisi kuitenkaan onnistuneet ilman Lehdon aktiivista ja ammattimaista työtä, Järvenpää päättää.

Lue lisää Lidlin suunnitelmista: Lidl avaa toisen myymälänsä Nurmijärvelle – "Uskomme, että nurmijärveläiset ottavat meidät hyvin vastaan"

Lue lisää Tokmannin suunnitelmista: Kirkonkylän Tokmanni aikoo panostaa puutarhatuotteisiin – katolle satojen aurinkopaneelien aurinkovoimala

Päivitetty klo 9:18: Lisätty myymäläpinta-alat ja linkit loppuun.