Lidl avaa toisen myymälänsä Nurmijärvelle – "Uskomme, että nurmijärveläiset ottavat meidät hyvin vastaan"

Kuvituskuva. Arkistokuva

Riikka Laine

Nurmijärven Uutiset kertoi tänään aamulla, että Lidl ja Tokmanni ovat avaamassa uuden yhteismyymälän Nurmijärven Kirkonkylään.

Uuden liikekeskuksen avajaisia vietetään vuonna loppuvuodesta 2021.

Nyt Lidl kertoo omassa tiedotteessaan, että heidän myymälästään tulee uusimman Lidl-ilmeen mukaisesti valoisa ja avara. Myyntipinta-alaa Lidlin uudessa myymälässä on noin 1200 neliötä.

– Uusi liikekeskus muodostaa Kirkonkylälle oman kaupallisen keskuksensa, joka sijaitsee keskeisellä paikalla. Uskomme, että nurmijärveläiset ottavat meidät hyvin vastaan, kiinteistökehityspäällikkö Toni Lautala kertoo Lidlin tiedotteessa.

Tällä hetkellä Nurmijärven Kirkonkylää lähin Lidl palvelee Klaukkalassa. Lidlissä uskotaan, että alueelle mahtuu hyvin kaksi Lidliä.

– Olemme etsineet uutta myymäläpaikkaa Nurmijärveltä jo jonkin aikaa ja olemme erittäin tyytyväisiä, että liikekeskushanke käynnistyy ja pääsemme tarjoamaan nurmijärveläisille entistä parempaa palvelua uudessa myymälässä, Lautala sanoo.

Lue Lidlin hankkeen taustasta täältä.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut