Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kirkonkylän Tokmanni aikoo panostaa puutarhatuotteisiin – katolle satojen aurinkopaneelien aurinkovoimala

Nurmijärven Uutiset kertoi tänään aamulla, että Lidl ja Tokmanni ovat avaamassa uuden yhteismyymälän Nurmijärven Kirkonkylään.

Tokmannin tiedotteesta selviää, että yritys ei aio uudessa myymälässään keskittyä ruoan myyntiin, vaan uudessa kaupassa tullaan myymään kauneuteen, terveyteen ja hyvinvointiin, sisustukseen, siivoukseen, pukeutumiseen, vapaa-aikaan, kodintekniikkaan, kodin kunnossapitoon ja eri sesonkeihin liittyviä tuotteita sekä kuivaelintarvikkeita. Myymälän valikoimissa tullaan panostamaan vahvasti myös piha- ja puutarhatuotteisiin.

Tokmannin kauppapaikka- ja konseptijohtaja Harri Koponen uskoo, että uusi myymälä tulee täydentämään erinomaisesti Tokmannin palvelutarjontaa Nurmijärvellä.

– Tokmanni on jo pidemmän aikaa etsinyt sopivaa liikepaikkaa Nurmijärven Kirkonkylästä, missä näemme selvää tarvetta Tokmannin tyyppiselle monipuoliselle ja edulliselle kaupalle. Hyvä yhteistyö Nurmijärven kunnan ja Lehto Groupin kanssa mahdollistaa palvelutarjonnan merkittävän parantamisen Kirkonkylässä ensi vuoden aikana, Koponen kertoo yhtiön tiedotteessa.

Tokmannin myymälään tulee kokonaispinta-alaa noin 2700 neliömetriä, kun Lidl on puolestaan ilmoittanut uuden myymälänsä myyntipinta-alaksi noin 1200 neliötä.

Tokmannin tiedotteen mukaan myymälä tulee noudattamaan yrityksen uusinta myymäläkonseptia, jossa esimerkiksi kulkureitit ovat avaria ja tuotteet sijoitettu selkeisiin osastokokonaisuuksiin.

Tiedotteessa kerrotaan myös, että liikerakennuksen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota energiatehokkuuteen. Esimerkiksi myymälän valaistuksessa tullaan käyttämään energiaa säästäviä led-valaisimia ja rakennuksen katolle tullaan asentamaan satojen aurinkopaneelien laajuinen aurinkovoimala.

Tokmanni kertoo omassa tiedotteessaan myös, että uusi kauppa tulee työllistämään noin 15 tokmannilaista, joiden rekrytointi aloitetaan ensi keväänä.

Kaiken kaikkiaan uuden liikekeskuksen odotetaan työllistävän noin 30 henkeä.

Niin Tokmannilla kuin Lidlillä on jo entuudestaan yksi myymälä Nurmijärvellä Klaukkalassa.

Tokmanni kertoo omassa tiedotteessaan, että Kirkonkylässä avattava myymälä ei vaikuta Klaukkalan Tokmannin toimintaan.

Myös Lidlissä uskotaan, että 43 000 asukkaan kuntaan mahtuu kaksi Lidliä.