Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uusi kuntosali Kirkonkylään – KuntoKruunu laajentaa toimintaansa

Kuntoilu: Uusi kuntosali avaa Pekontiellä.

Kirkonkylä saa uuden kuntosalitoimijan, kun KuntoKruunun yrittäjä Jukka Halttunen avaa kuntosalin Pekontiellä 15. elokuuta.

Tiloissa toimi aiemmin Kuntosali Feelis, joka lopetti toimintansa heinäkuun lopussa.

KuntoKruunu on paikkakunnalla tunnettu toimija, sillä KuntoKruunulla on ollut vuodesta 2016 lähtien kuntosali Klaukkalan Järvihaassa.

Yrittäjä Jukka Halttusen mukaan tarkoitus on jatkaa toimintaa Klaukkalassa normaalisti.

Halttunen kertoo, että kaikilla Klaukkalan salin asiakkailla on mahdollisuus treenata Klaukkalan lisäksi uuden salin avaamisen jälkeen myös Kirkonkylässä.

Klaukkalassa KuntoKruunulla on kuntosalin lisäksi ryhmäliikunta- ja sisäpyöräilytunteja, joita ei kuitenkaan ole Kirkonkylään suunnitteilla.

Strategiassa on saada suoralinja Kivistö, Klaukkala, Nurmijärvi ja Rajamäki.

Sen vuoksi tarjolla on erilaisia asiakkuuksia, jossa voi hankkia asiakkuuden molemmille saleille tai sitten edullisemmin vain Kirkonkylään.

Halttunen aikoo pärjätä ennen kaikkea tarjoamalla asiakkaille edulliset kuntosalihinnat. Myös irtisanomisaika on vain yhden kuukauden.

– KuntoKruunun tavoite on mahdollistaa edullinen treenaaminen kaikille kunnan asukkaille. Laajentuminen Kirkonkylälle on toinen askel kohti tätä tavoitetta, Halttunen sanoo.

Yhtenä kilpailuvalttina Halttunen pitää myös sitä, että KuntoKruunun salit ovat avoinna ympäri vuorokauden.

Samalla yrittäjä kertoo suunnittelevansa vielä yhden tai kahden kuntosalin avaamista vuoden sisällä.

– Käymme parhailaan tilaneuvotteluja Rajamäellä ja Kivistössä, eli strategiassa on saada suoralinja Kivistö, Klaukkala, Nurmijärvi ja Rajamäki, Halttunen paljastaa.