Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ei vain kovaa punttien nostelua – "Kuntosali on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin paikka kaikille ihmisille"

– Kuntosali on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin paikka kaikille ihmisille. Siellä on hyvä fiilis ja se on viihtyisä, ei pelkkää kovaa punttien nostamista vaan omaa aikaa, palautumista ja kehonhuoltoa, sanoo Laura Pelkonen.

Tätä visiota hän ja hänen puolisonsa Lasse Pelkonen ovat pyrkineet toteuttamaan Fitness Clubia uudistaessaan. Pelkoset ostivat Nurmijärven kirkonkylällä sijaitsevan salin viime vuoden elokuussa.

Näkyviä uudistuksia ovat värimaailman muuttaminen tyylikkään mustavalkoiseksi, lattioiden uusiminen, aitojen viherkasvien lisääminen, aulan muuntaminen kahvilamaiseksi loungeksi, laitehankinnat, sekä entisen toimistokopin muuttaminen vastaanotoksi. Laitealue on varusteltu ruohomatolla ja kelkalla, sekä painonnostolavalla. Laitteita lisätään ja vaihdetaan edelleen pikkuhiljaa. Uusin laitehankinta on suosittu porraskone.

Kuntosalin tilat ovat myös laajentuneet uuden omistajan aikana. Laajennus mahdollisti entisen ryhmäliikuntasalin muuttamisen crossfit-henkiseksi toiminnalliseksi tilaksi.

– Täällä on kaikki lajin treenaamiseen tarvittavat varusteet, Laura Pelkonen kertoo.

Samassa tilassa on myös hyvä valikoima nyrkkeilyyn tarvittavia välineitä.

– Löytyy esimerkiksi vesitäytteinen nyrkkeilypallo, joita ei juuri ole suomalaisilla saleilla käytössä, kertoo itsekin sekä nyrkkeilyssä että potkunyrkkeilyssä kisannut Lasse Pelkonen.

Laajennettuun tilaan on rakennettu peilisali ryhmäliikuntaa varten. Sen yhteydessä on venyttelyalue ja hierontatuoli.

Ryhmäliikunnan osuus salin toiminnasta onkin kasvamassa, sillä heinäkuun lopussa toimintansa lopettaneen kuntosali Feeliksen ohjaajat ovat siirtyneet töihin Fitness Clubille. Syyskausi uusine ryhmäliikuntoineen käynnistyy 17. elokuuta.

Pelkosten erityinen ylpeydenaihe on lapsiparkki, jossa on liikuntamahdollisuuksia myös saliasiakkaiden jälkikasvulle. Tilasta löytyy muun muassa kiipeilyseinä ja -köysi, voimistelurenkaat ja puolapuut.

Laura Pelkonen on alkuperäiseltä ammatiltaan markkinointisuunnittelija, mutta hän kouluttautui oman liikuntaharrastuksen myötä liikunta-alalle ja on toiminut personal trainerina. Hän on kisannut ja menestynyt Bikini Fitneksessä.

Personal trainerina hän ei kuitenkaan tee kisavalmennusta.

– Haluan auttaa tavallisia ihmisiä voimaan hyvin ja jaksamaan omassa arjessaan. Se on palkitsevaa.

Kuntosalilla on avoimet ovet ma–to 24.–27.8. klo 17–20.

Fitness Club Nurmijärvi toimii osoitteessa Keskustie 5, Nurmijärvi. Lisätietoa: fitnessclubnurmijarvi.fi.