Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kurra aloittaa kauden uudistuneena – visiona Suomen esimerkillisin kasvattajaseura

Kurra Hockey ry haluaa olla Suomen esimerkillisin jääkiekon kasvattajaseura. Tämän vision toteumista kohti se ponnistelee uuden jääkiekkokauden käynnistyttyä 30. heinäkuuta, jolloin Klaukkalan jäähalli avasi ovensa.

Vaikka seurojen urheilutoiminta on ollut keskeytettynä, ei Kurra ole jäänyt laakereilleen lepäämään, vaan työt seuratoiminnan eteen ovat jatkuneet taustalla. Kurra suuntaakin uuteen kauteen nyt uuden strategian siivittämänä.

Kurran uusi puheenjohtaja Kari Lehikoinen kertoo uuden strategian olevan kunnianhimoinen, mutta kuitenkin toteuttamiskelpoinen.

– Strategiatyöryhmän veturina toiminut Ville Viitala teki hyvää työtä etsiessään erilaista lähestymiskulmaa seuran visioksi. Esimerkillisyys kaikessa puhutteli työryhmän jäseniä ja antoi samalla Kurralle mahdollisuuden erottautua massasta.

– Toiminnan arvoiksi seura määritteli strategiakaudelle 2020–2024 esimerkillisyyden, ilon, erinomaisuuden tavoittelun ja joukkuepelin, Lehikoinen kertoo.

Strategian ensimmäisiä konkreettisia toimenpiteitä on jo nähtävissä tulevalla kaudella seurahallinnon kehittämisen osalta, kun seuran ensimmäinen päätoiminen henkilö vauhditta Kurran kehitystyötä.

Toiminnan arvoiksi seura määritteli esimerkillisyyden, ilon, erinomaisuuden tavoittelun ja joukkuepelin.

– Uskomme vahvasti uuden toiminnanjohtajan/valmennuspäällikön yhdistelmätoimenkuvassa aloittaneeseen Heikki Tiihoseen. Heikillä on nuoresta iästään huolimatta sekä menestyksekäs taival juniorivalmennuksessa Espoon vuosiltaan, että kokemusta ammattilaisuuden kynnyksellä olevien pelaajien valmentamisesta Norjan suurimmassa jääkiekkoseurassa, Lehikoinen sanoo.

– Kurra Hockey onkin erittäin tyytyväinen valintaansa ja uskoo Heikin tuovan uusia näkemyksiä etenkin uuden kilpaurheilullisen mission osalta. Ihmisenä Heikin persoona tukee myös hyvin seuran visiota esimerkillisyydestä ja hänen olemuksesta huokuvat seuran arvot, Lehikoinen jatkaa.