Kirkonkylän Lidliin päivittäistavaraa ja käyttötavaroita – myös paistopiste suunnitteilla

Kuvituskuva. Jussi Vehkasalo

Riikka Laine

Lidlin viestinnästä kerrotaan Nurmijärven Uutisille, että Kirkonkylään avattavaan uuteen Lidliin on tulossa muista ketjun myymälöistä tuttu valikoima. Ketjun tarkoitus on avata uusi myymälä Kirkonkylään Tokmannin viereen loppuvuodesta 2021.

– Perusvalikoimaamme kuuluu tällä hetkellä noin 2500 päivittäistavarakaupan tuotetta, ja se kattaa kaiken arjessa tarvittavan (elintarvikkeet ja arjen käyttötavarat). Myymistämme tuotteista puolet on ostettu kotimaisilta tavarantoimittajilta ja puolet on kansainvälistä alkuperää, viestinnästä kerrotaan.

Lidlin suunnitelmissa on avata Kirkonkylän myymälän yhteyteen myös paistopiste, josta voi ostaa myymälässä paistettuja, uunituoreita suolaisia ja makeita herkkuja.

– Vakiovalikoiman lisäksi myymälästä löytyy viikoittain vaihtuvien teemaviikkojen tuotteet, joiden avulla asiakkaamme pääsevät sukeltamaan esimerkiksi autenttiseen kreikkalaiseen, italialaiseen, aasialaiseen tai ranskalaiseen ruokakulttuuriin.

Tokmanni on jo aiemmin kertonut panostavansa Kirkonkylän uuteen liikekeskukseen avattavassa myymälässä käyttötavarapuoleen. Tokmanni panostaa vahvasti mm. piha- ja puutarhatuotteisiin.

Lidlin viestinnästä kerrotaan, että Kirkonkylän Lidliin tulee myös jatkuvasti vaihtuva käyttötavaroiden valikoima.

– Viikoittain vaihtuvia käyttötavaroitamme ovat esimerkiksi työkalut, lelut, vaatteet, kodin tekstiilit, elektroniikka.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut