Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Elisan 5G-verkko avautui Nurmijärvelle – laajenee lisää syksyllä

Nurmijärven Kirkonkylään on avautunut Elisan uusi 5G-verkko.

Tämä on osa Elisan 5G-laajentumista Uudellamaalla. Jo aiemmin yritys on avannut 5G-verkon kahdeksalla paikkakunnalla maakunnan alueella.

Nurmijärven Kirkonkylässä verkko peittää keskustan, Maaniitun, Väinölän, Laidunalueen ja Toreenin alueet, ylettyen Alhoniittyyn asti. Elisan tiedotteen mukaan verkkoa laajennetaan vielä myöhemmin syksyllä.

– Nurmijärvi on eläväinen paikkakunta, jossa arvostetaan arjen helppoutta ja sujuvuutta. Näen, että moderneilla tietoliikenneyhteyksillä on suora yhteys siihen, miten voimme kehittää Nurmijärvestä vieläkin paremman paikan asua ja työskennellä. 5G-verkon laajentuminen tänne tuo uudenlaista kilpailuetua myös alueen yrityksille, Nurmijärven kunnanjohtaja Outi Mäkelä sanoo Elisan tiedotteessa.

Elisan 5G-verkon alueella asuu jo reilusti yli miljoona suomalaista ja verkko sijaitsee 34 paikkakunnalla Suomessa.

– 5G:n tarjoamat mahdollisuudet ovat hyvin monipuolisia. Nopeuden lisäksi se on kapasiteetiltaan aiempia mobiiliverkkoja huomattavasti suurempi. Tämän ansiosta verkkoon mahtuu enemmän käyttäjiä ja datamäärillä on varaa kasvaa reilusti. Suomessa tämä tulee tarpeeseen, sillä käytämme jo nyt eniten mobiilidataa koko maailmassa, Elisan kuluttaja-asiakasyksikön liiketoimintajohtaja Juha Laukkanen muistuttaa.