Palojoella suunnistetaan saunalta toiselle – sauno tai osallistu muuten vain

Palojoella järjestetään lauantaina 15. elokuuta Seitsemän veljeksen saunasuunnistus. Tapahtuman järjestää Palojoen kyläyhdistys ry.

Kysymys on kaikille avoimesta, iloluontoisesta kulttuuri-, liikunta- ja saunakulttuuritapahtumasta. Mukana tapahtumassa on seitsemän Palojoella sijaitsevaa saunaa. Kisaan on ilmoittautunut kuusi joukkuetta.

Saunomisjoukkueiden kisailua voi seurata joko Palojoen nuorisoseurantalon kisastudiossa tai osallistua myös itse suunnistukseen ja saunomiseen. Saunomiseen osallistujien on tultava paikalle suihkunpuhtaina pyyhe ja uimapuku mukanaan. Saunomaan tulevan yleisön ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Tapahtumassa liikutaan joko polkupyörällä tai kävellen. Kivi-juhlien veljesten komeljanttarit yllättävät matkan varrella katkelmilla Seitsemästä veljeksestä. Lopulta pääset sovintojuhlaan palkintojenjaon ja kevyen ohjelman iloihin.

Koko Seitsemän veljeksen saunasuunnistus striimataan youtuben kautta. Online -lähetys tulee löytymään 15. elokuuta klo 15–19.30 haulla saunasuunnistus. Striimaamisen lisäksi Keudan mediaopiskelijat myös juontavat saunoilla tapahtuvia lähetyksiä sekä nuorisoseurantalon kisastudion livenä.

Lähtö suunnistukseen Palojoen nuorisoseurantalolta (Koulukulmantie 39, Palojoki) klo 15.

Jätä autosi parkkiin Taaborinvuoren parkkipaikalle (Koulunkulmantie 34, Palojoki).

Tapahtuman järjestää Palojoen kyläyhdistys ry

Lisätietoja tapahtumasta:

Saunamajuri Eero Lounela

erdenoma@gmail.com

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut