Lidlin ja Tokmannin tulo Nurmijärvelle etenee – kaavamuutos pian nähtäville

Lidlin ja Tokmannin yhteismyymälä nousee Rajamäentien ja Raalantien risteyksen tuntumassa sijaitsevalle tontille. Riikka Jokinen
Taina Joutsen

Taina Joutsen

Lehto Groupin edustajat kertovat nyt Nurmijärven Uutisille, että yhtiön tavoitteena on käynnistää Lidlin ja Tokmannin käyttöön tulevan liikekeskuksen (NU 12.8.) rakennustyöt alkuvuodesta 2021. Valmista on tarkoitus olla loka-marraskuulla 2021.

Nurmijärven kunnan yleiskaavapäällikkö Anita Pihalan mukaan tontilla käynnissä oleva asemakaavamuutos on tarkoituksena saada asemakaavoitus- ja rakennuslautakunnan käsittelyyn 1. syyskuuta.

– Sen jälkeen se menee kunnanhallituksen käsittelyyn ja sitten luonnoksena nähtäville.

– Asemakaavan muutosehdotukseen mahdollisesti liittyvät ristiriitaisuudet ja mielipiteet nousevat esille luonnoksen nähtävilläoloaikana, Pihala sanoo.

Tontilla, jolle Lehto Tilat Oy rakentaa liiketilat Lidlin ja Tokmannin yhteismyymälää varten, on tällä hetkellä sisäilmaongelmien vuoksi käytöstä poistettu Tuuliviirin päiväkoti.

– Tuuliviirin purkutyöt aloitetaan syyskuun aikana, ja rakennus on purettu marraskuun loppuun mennessä, kertoo ylläpitopäällikkö Mika Laakso Nurmijärven tilakeskuksesta.

Uusi liiketila sijaitsee Rajamäentien, Sairaalantien, Raalantien ja Toreenintien rajaamalla alueella Kirkonkylän terveysaseman kupeessa. Nurmijärven kunnanhallitus päätti aiemmin kesällä myydä kyseisen noin kahden hehtaarin tontin Lehto Tilat Oy:lle 600 000 euron hintaan.

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Nurmijärvellä sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut