Nurmijärveläiset mukana Beach volleyn SM-finaaleissa

Nurmijärvi on tänä viikonloppuna hyvin edustettuna Beack volleyn SM-finaaleissa Tampereella, kun pelaamassa on peräti kolme nurmijärveläispelaajaa. Kilpailut järjestetään Ratinan stadionilla 14.–16.8.

U18-poikien sarjassa Nurmijärveä edustaa Lintumetsässä asuva 17-vuotias Samu Pulkkinen. Hän pelaa vantaalaisen parinsa Samuel Vainion kanssa.

Miesten sarjassa nähdään lepsämäläiset Topion veljekset. Vili Topio osallistuu finaaleihin parinsa Verneri Vetriön kanssa ja Pyry Topio kisaa parinsa Pekka Piipon kanssa.

Pyry Topio ja Pekka Piippo, eli Team Härkönen Sterkman, lähtee turnaukseen rankingin 2. sijalta suoraan välieriin ja Vili Topi ja Verneri Vetriö, eli Team Stallhagen rankingin sijalta 3. puolivälieristä.

Pelejä on mahdollista seurata Yle TV2:sta tai Yle Areenasta välieristä eteenpäin.

Topiot kertovat, että niin Team Stallhagen kuin myös Team Härkönen Sterkman lähtee mitalin kiilto silmissä hakemaan menestystä kauden tärkeimmästä turnauksesta.

Molemmat parit ovat olleet hyvässä vireessä, sillä he sijoittuivat viime viikonloppuna Beach volleyn SM-kiertueen neljännessä ja viimeisessä osakilpailussa sijalle kolme.

Nurmijärveläisten kausi ei suinkaan pääty SM-finaaliin, vaan Vili Topio ja Samu Pulkkinen on valittu mukaan myös syyskuussa pelattaviin EM-kisoihin.

U18-kisat on tarkoitus pelata Turkissa 16.–20.9. U22-kisat on puolestaan tarkoitus järjestää samassa paikassa muutama päivä myöhemmin, 23.–27.9.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut