Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tältä näyttää Klaukkalan uusi S-market – myös muut liiketilat kiinnostavat

Kauppa: Klaukkalan S-marketin purkutyöt alkavat pian edistyä. HOK-Elannon mukaan uusi kauppapaikka kiinnostaa myös muita yrittäjiä.

Klaukkalassa alkaa lähiaikoina kauan odotetut purkutyöt, kun vanhan S-marketin purku alkaa Lepsämäntien ja Klaukkalantien kulmauksessa.

HOK-Elannon kiinteistöjohtajan Jyrki Karjalaisen mukaan työt on tarkoitus käynnistää tällä tai sitä seuraavalla viikolla.

Vanhan rakennuksen purkutyöt ja tarvittavat maanrakennustyöt hoitaa parhaillaan myös Klaukkalan ohikulkutietä urakoiva Kreate Oy.

Uuden kaupan nykyisen rakennuksen tilalle tulee sen sijaan toteuttamaan urakkakilpailun voittanut Peab Oy, joka on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Skånessa pääkonttoriaan pitävä Peab on aiemmin rakentanut HOK Elannolle kaksi S-Markettia pääkaupunkiseudulle – Espoossa sijaitsevat S-Market Saunalahden ja S-Market Karaportin. Viimeisimpänä on rakenteilla Helsinkiin S-Market Pukinmäki, joka on pian harjakorkeudessa ja tarkoitus avata ensi vuoden alussa.

– Olemme erittäin tyytyväisiä päästessämme rakentamaan HOK Elannolle jo neljättä S-Markettia. Tämä on suuri luottamuksen osoitus, toteaa yksikönjohtaja Ari Koskenoja Peabin tiedotteessa.

Tiedotteesta käy ilmi, että urakkasumma on kaikkiaan 11 miljoonaa euroa.

Tulijoita ja kysyntää tiloille tuntuu olevan varsin mukavasti.

Rakennuksen on tarkoitus valmistua helmikuussa 2022.

Karjalaisen mukaan uuden S-marketin avausajankohta on kuitenkin vielä päättämättä ja tarkentuu vasta myöhemmin.

– HOK-Elanto ei myöskään ole tehnyt vielä mitään päätöksiä koskien nykyistä S-markettia ja sen toiminnan mahdollista jatkamista, Karjalainen kertoo NU:lle.

Asiakkaat odottavat uuden ruokakaupan lisäksi kuumeisesti jo tietoa liikekiinteistön muista toimijoista.

HOK-Elanto on aiemmin kertonut, että myymälän yhteyteen pyritään sijoittamaan myös mahdollisimman monta pienempää liiketilaa.

Alunperin suunniteilla oli yksi isompi liiketila ja kolme pienempää (NU 27.2.), mutta Karjalaisen mukaan suunnitelmaa on jouduttu hieman muuttamaan.

– Saimme pienliiketiloja lopulta mahtumaan hankkeeseen vain kolme. Näistä käydään parhaillaan neuvotteluja toimijoiden kanssa.

– Tulijoita ja kysyntää tiloille tuntuu olevan varsin mukavasti. Valitettavasti emme voi kuitenkaan tässä vaiheessa paljastaa vielä mitään nimiä uusista toimijoista, Karjalainen sanoo.