Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Partiotoiminnan avainasemassa aikuiset – kiinnostuneille esitellään partiotoimintaa ja vapaaehtoismahdollisuuksia

Partiota esittelevissä syyskauden aloitustapahtumissa huomioidaan tänä vuonna erityisesti aikuiset, jotka ovat avainasemassa partiotoiminnan järjestämisessä. Kiinnostuneille esitellään aikuisten partiotoimintaa ja vapaaehtoismahdollisuuksia. Alkamassa on myös uutta toimintaa kuten perhe- ja sisupartiota.

Klaukkalassa on ollut erittäin paljon kysyntää partioharrastukselle, ja sen seurauksena alueelle ollaan perustamassa uutta partiolippukuntaa. Kiinnostuneille on luvassa etätapaaminen tänään torstaina 20. elokuuta kello 19. Tapaamiseen pääsee mukaan laittamalla viestin numeroon 050 446 0056. Lippukunnan perustamiseen etsitään kiinnostuneita aikuisia. Heidän ei tarvitse olla ennestään partiolaisia.

Klaukkalassa starttaa elokuussa uutena perhepartiotoiminta. Perhepartiolla tarkoitetaan 3–6-vuotiaan lapsen ja huoltajan yhteistä harrastamista ryhmässä. Klapasten toimintaan pääsee tutustumaan lauantaina 22. elokuuta kello 12–14 kirkon sisäpihalla.

Nurmijärven kirkonkylällä toimivan Jukolan Veljet ja Siskot -lippukunnan avoin kaudenaloitustapahtuma järjestetään keskiviikkona 26. elokuuta. Tapahtuma on Vuohenkosken laavulla kello 18.

Röykän Metsänkävijöiden toimintaan pääsi tutustumaan keskiviikkona 19. elokuuta muurinpohjalettujen, kahvin ja mehun äärelle.