Arkadian ylioppilaat painavat lakit päähänsä Taaborinvuorella – Nurmijärven lukioiden juhlat striimataan

Arkadian yhteislyseon lukion ylioppilasjuhlat pidetään tulevana lauantaina Taaborinvuorella. Keusoten Infektio- ja tartuntatautiyksiköltä tulleen ohjeistuksen mukaisesti keväältä siirrettyjä lakkiaisia ei järjestetä tartuntariskin takia suunnitellusti sisätiloissa Arkadia-hallissa. Lakitus alkaa Taaborinvuorella kello 10.

Koronarajoitusten vuoksi lakkiaisiin voi osallistua vain kaksi vierasta yhtä ylioppilasta kohden. Rajoitusten takia myös lakkiaisharjoitukset on peruttu.

Arkadian yhteislyseon lukion rehtori Akseli Salmi muistuttaa sekä ylioppilaita että vieraita olla osallistumatta juhlaan, jos he kärsivät minkäänlaisista hengitystie- tai vatsaoireista. Hän toivoo vieraiden myös jättävän riittävän turvavälin viereiseen seurueeseen katsomossa.

Lakit laitetaan päähän rehtorin ohjeen mukaan yhtäaikaisesti sen jälkeen, kun kaikki ovat noutaneet lakkinsa lavalta.

Nurmijärven lukioiden ylioppilasjuhlat järjestetään Nurmijärven lukion Kirkonkylän toimipisteellä. Rajamäen toimipisteen ylioppilaiden juhla toteutetaan kello 10 ja Kirkonkylän toimipisteen juhla puolestaan kello 12. Vieraat eivät pääse osallistumaan juhlaan, mutta se pyritään striimaamaan, jotta läheiset näkevät juhlat kotisohvaltaan.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut