Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suomen suurimmassa hotellissa Vantaalla vieraillut sairastui koronaan

Vantaan Break Sokos Hotel Flamingossa 22.–23. elokuuta oireettomana olleella henkilöllä on todettu myöhemmin covid19-infektio. Tartuntatautiviranomaisen mukaan altistumisen mahdollisuus muille vieraille on ollut hyvin vähäinen, tiedottaa SOK. Henkilö on käynyt hotellissa kyseisten päivien aamupäivinä ja hän on käyttänyt kasvosuojainta.

– Saamiemme tietojen perusteella altistumisen riski muille hotellin vieraille on ollut hyvin pieni, eikä asiakkaita ole tarpeen asettaa karanteeniin, sanoo Vantaan kaupungin vs. tartuntataudeista vastaava lääkäri Laura Juvonen tiedotteessa.

Hotellissa kyseisenä aikana vierailleita asiakkaita ohjeistetaan kuitenkin tarkkailemaan vointiaan ja hakeutumaan koronavirustestiin, jos heillä ilmenee oireita. Mahdollisen altistumisen aikana työvuorossa olleet hotellin työntekijät on ohjattu karanteeniin. Break Sokos Hotel Flamingo on Suomen suurin hotelli, laajennusosan valmistumisen jälkeen hotellissa on peräti 541 huonetta.