Nurmijärvi Shop Up Days ja Timanttijahti ensikertaa yhdessä – "Luvassa paljon koettavaa koko perheelle"

Tapahtuma: Nurmjärvi Shop Up Days järjestetään ensikertaa.

Nurmijärvi Shop Up Days houkuttelee eri ikäisiä kuntalaisia tutustumaan paikalliseen tarjontaan. Ohjelmaa on monelle eri ikäryhmälle. Tuire Punkki

Riikka Laine

Nurmijärvellä järjestetään tulevana torstaina ja perjantaina aivan uudenlainen tapahtumakonsepti, Nurmijärvi Shop Up Days sekä Timanttijahti-tapahtuma.

Shop Up Daysissa ideana on tarjota paikallisille yrityksille sekä muille palveluntuottajille mahdollisuus osallistua päivään omalla tavallaan ja lisätä sen avulla tunnettuuttaan kuntalaisten keskuudessa.

– Päivien aikana on mahdollisuus tutustua alueen yritysten ja muiden palveluntuottajien toimintaan, vierailla toimipisteissä, osallistua ohjattuun tekemiseen, hyödyntää päivien ajaksi räätälöityjä tarjouksia, elinkeinokoordinaattori Pekka Vuorenranta kuvaa.

Vuorenrannan mukaan tapahtuma levittäytyy tasaisesti ympäri kuntaa, sillä toimijoita on saatu mukaan joka taajamasta ja jopa muutamista pienemmistä kylistä.

– Luvassa on paljon houkuttelevia tarjouksia ja paljon koettavaa koko perheelle. Myös Timanttijahti runsaine palkintoineen tuo hyvän lisämausteen tapahtumaan.

Jokainen tapahtumassa mukana oleva yritys on saanut itse suunnitella ohjelmansa, jota haluaa päivän aikana järjestää.

– Ilahduttavaa on toimialojen laajuus sekä se, että mukana on todella paljon uusia toimijoita, jotka eivät ole ennen olleet mukana kunnan järjestämissä tapahtumissa. Harmittamaan jäi ehkä isompien yritysten puuttuminen, mutta avoimien ovien järjestäminen ainakin olisi vaatinut yrityksiltä erikoisjärjestelyjä.

– Myös Hotell Kiljavan mukanaolo ilahduttaa, Vuorenranta sanoo.

Tapahtumaa ovat Nurmijärven kunnan kanssa toteuttamassa Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamari, Klaukkalan Yrittäjät, Nurmijärven Yrittäjät sekä Nurmijärven Yrittäjänaiset.

Vuorenranta on tyytyväinen siihen, että vaikka koronaepidempia ei ole vielä ohi, niin kunnassa voidaan kuitenkin järjestää tällainen isompi tapahtuma.

– Kun suurempien yleisötapahtumien järjestämisistä piti luopua, syntyi ajatus tuottaa yritysten sekä muiden palvelutuottajien tunnettuutta lisäävä tapahtuma, koko kunnan alueelle hajautettuna, rajoitukset huomioiden.

– Saadun palautteen mukaan, tapahtumakonsepti onkin koettu yritysten keskuudessa hyväksi kokonaisuudeksi ja potentiaaliseksi tavaksi uusien asiakaskontaktien saavuttamiseksi. Mukaan on lähdössä liki 100 palveluntuottajaa, jokainen omalla tavallaan, mutta silti yhdessä muiden kanssa.

Vuorenranta muistuttaa, että tapahtumapäivien sisältö ja tarjonta löytyy tapahtumasivuilta, osoitteesta ShopUpDays.fi.

– Sen avulla voi kukin räätälöidä oman aikataulunsa ja lähteä koko perheen voimin tutustumaan Nurmijärven palvelutarjontaan.

Shop Up Daysin yhteydessä järjestetään lisäksi yksinoikeudella suuren suosion kerännyt Keski-Uudenmaan nuorkauppakamarin Timanttijahti-tapahtuma. Timanttijahdissa voi etsiä kunnan alueelle piilotettuja, lahjakortteihin oikeuttavia timantteja. Timanttijahtiin ja jahtipaikkojen koordinaatteihin voi tutustua Timanttijahti-sivuilla osoitteesta kunkk.fi/timanttijahti.

– Nurmijärven kunta ja yrittäjäyhdistykset ovat yllättäneet rohkeudella kokeilla jotain aivan uudenlaista konseptia yhteistyössä nuorkauppakamarin kanssa. Mitä tähän enää voi sanoa, pieteetillä parasta. Tällaistahan ei ole siis koskaan järjestetty. Shop Up Days ja Timanttijahti jalkautetaan kolmeen eri taajamaan koko kunnan asukkaita ja yrittäjiä silmällä pitäen. Huippujuttu! iloitsee nurmijärveläinen Timanttijahti2020 projektitiimiläinen Anne Salminen.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut