Nurmijärven poliisiasema sulkee jälleen ovensa – kiinni vuoden loppuun

Nurmijärven poliisiasema on päivystänyt viime vuoden syksystä lähtien vain yhtenä päivänä, tiistaina, viikossa. riikka jokinen
Riikka Jokinen

Riikka Jokinen

Nurmijärven poliisiasema sulkee jälleen ovensa.

Toimipiste palvelee poliisi- ja lupa-asioissa vielä huomenna tiistaina 8. syyskuuta. Sen jälkeen toimipiste on kiinni vuoden 2020 loppuun asti.

–  Haluamme näin pitää huolta siitä, etteivät asiakkaamme ja henkilöstömme altistu koronavirukselle. Suosittelemme käyttämään poliisin sähköisiä asiakaspalveluita, Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen verkkosivuilla kerrotaan.

Nurmijärven poliisiaseman asiakaspalvelun lisäksi myös Loviisan poliisiaseman asiakaspalvelu sekä Keravan ja Mäntsälän lupapalvelupisteet sulkeutuvat tämän viikon jälkeen ja ovat kiinni vuoden loppuun asti.

Nurmijärven poliisiasema oli jo kevään ja kesän kiinni ensin koronavirustilanteen, sitten perinteisen kesätauon takia. Poliisiasema avautui jälleen tiistaina 1. syyskuuta. Asema ehti palvella asiakkaita vain kahden tiistain ajan ennen uutta sulkemista.

Lue myös: Nurmijärven poliisiasema kiinni syksyyn saakka – asiointi hoidettava muualla

Lisää aiheesta keskiviikon Nurmijärven Uutisissa

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut