Diandra ja Teemu Roivainen konsertoivat Klaukkalassa – esittävät rakkauslauluja

Diandran ja Teemu Roivaisen Sydämeni osuman sai -konsertti toteutuu nyt torstaina 10.9. Klaukkalassa Monikossa.

Konsertti jouduttiin siirtämään keväältä koronaviruksen vuoksi.

Torstaina toteutettava konsertti on täynnä suomalaisia rakkauslauluja eri vuosikymmenten varrelta.

Kappaleiden kirjo on laaja, vanhoista suomalaisille rakkaista kappaleista uudempaan tuotantoon. Konsertin läpi soljuvat sulassa sovussa niin suomalaisen mustavalkoelokuvan ikonin Leif Wagerin Romanssi kuin 2000-luvun rakkauslaulut, mm. Johanna Kurkelan, Anna Erikssonin ja Ultra Bran tutuksi tekemää tuotantoa. Mahtuupa mukaan myös mestarisanoittaja Juicen musiikkia.

Hallituksen ohjeiden mukaan pienten konserttien järjestäminen on siis syyskuussa sallittua tietyin varotoimin. Tapahtumassa toimitaan vastuullisesti ja noudatetaan viranomaisten antamia Covid-19-epidemiaan liittyviä turvallisuusohjeita. Konsertteihin otetaan rajoitettu määrä asiakkaita ja istumapaikkojen väliin jätetään tilaa. Tapahtumapaikalla on myös käsidesinfiointipisteitä.

Sydämeni osuman sai -konsertti to 10.9. Monikko, Klaukkala Nurmijärvi, klo 19. Liput lippu.fi / ovimyynti, mikäli lippuja ei jäljellä.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut