Timanttijahti ja Nurmijärvi Shop Up Days ensimmäistä kertaa yhdessä – useita satoja etsimässä timantteja

Tapahtumat: Timanttijahti ja Nurmijärvi Shop Up Days järjestettiin ensimmäistä kertaa yhdessä.

– Tapahtumasta jäi itselle positiivinen fiilis. Se oli jo ennen tapahtumaa aistittavissa, Nurmijärven kunnan elinkeinokoordinaattori Pekka Vuorenranta kuvaa Nurmijärvi Shop Up Daysin jälkituntoja.Toisaalta hän myöntää, että laajan ja usean yrityksen tapahtumasta on haasteellista luoda kokonaiskäsitystä, ennen kuin saadaan kuulla kaikkien mukana olleiden mielipiteet.

Ensimmäistä kertaa torstaina ja perjantaina järjestetty Shop Up Days levittäytyi kaikkiaan jokaiseen Nurmijärven taajamaan ja useampaan kylään. Tapahtumakonseptin ideana oli tarjota paikallisille yrityksille sekä muille palveluntuottajille mahdollisuus osallistua päivään omalla tavallaan ja lisätä sen avulla tunnettuuttaan kuntalaisten keskuudessa. Tapahtumaa toteutettiin yhteistyössä mm. Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamarin kanssa.

– Kävimme kunnan viestinnän työharjoittelijan Henriikka Ojalan kanssa yllätysvierailulla päivien aikana useassa yrityksessä, ja vastaanotto oli positiivinen ja tapahtumaa pidettiin pääosin hyvänä.

– Muutama yrittäjä ei ollut ladannut tapahtumalle kovin suuria odotuksia, mutta yllättyi suuresti, kun toimipisteen ovi silti kävi, Vuorenranta kertoo.

Vuorenranta lähetti vielä maanantaina mukana olleille palveluntuottajille kyselyn, jonka avulla halutaan selvittää mm. se kannattaako Shop Up Daysia järjestää uudelleen ja ennen kaikkea haetaan vastausta siihen, onko tapahtuman kaltaisella tekemisellä hyötyä yritysten toiminnalle.

Ainakin Shop Up Daysin kanssa samaan aikaan Timanttijahti-tapahtumaa järjestämässä ollut Keski-Uudenmaan nuorkauppakamarin Sari Heikkilä toivoo, että Timanttijahdin ja Shop Up Daysin yhteistyö jatkuisi myös tulevina vuosina.

Hänen mukaansa yhteistyö kunnan kanssa sujui hienosti, ja Timanttijahti onnistui jopa paremmin, kuin järjestäjät uskalsivat toivoa.

– Uskoimme vahvasti, että saamme liikutettua kuntalaisia jossain määrin, mutta todella moni osallistui tapahtumiin kaikissa taajamissa. Erityisesti Kirkonkylällä ja Klaukkalassa kävi iloinen kuhina ja etsijöitä riitti.

– Kaiken kaikkiaan osallistujia oli kahden päivän aikana useita satoja, sillä perheet tulivat viettämään kivaa aikaa yhdessä jahdin pariin, Heikkilä kertoo ja paljastaa, että varsinkin lapset olivat tälläkin kertaa superhyviä etsimään kätkettyjä timantteja.

Nuorkauppakamarin toiminnasta kiinnostuneet pääsevät tutustumaan yhdistyksen toimintaan pe 11.9. klo 16–18 Grönbackan panimolla Ilvesvuoressa vapaamuotoisen after workin merkeissä. Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamarin toiminta on avointa kaikille 18–40-vuotiaille itsensä ja oman elinympäristönsä kehittämisestä kiinnostuneille. Koulutuksella tai ammatilla ei ole väliä, vaan halu tehdä ja toimia yhdessä ovat avaintekijöitä.

Myös Nurkkari mukana

Nurmijärven Uutiset kiittää kaikkia viime perjantaina toimituksen Shop Up Days -tapahtumassa vierailleita.

Toimituksessa kävijät pääsivät kahvin juonnin ohella mm. vastaamaan uutistietovisaan. Uutistietovisan vastaajien kesken arvottiin 30 euron arvoinen lahjakortti K-Citymarkettiin. Sen voitti Jarmo Palonen.

Voittaja voi sopia palkinnon luovutuksesta numerossa 0405548476.

Mainos: Intelligent Banker Aps

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut