Klaukkalan uusi ABC avautuu tiistaina – uutuutena ekologisempi polttoaine

HOK-Elanto avaa ensi tiistaina uuden ABC-aseman Klaukkalaan.

ABC tulee vanhan ABC-kylmäaseman viereen, osoitteeseen Vaskotie 1A. Vanha kylmäasema suljetaankin uuden avautuessa ja se puretaan pian uuden S-marketin tieltä.

Ketjujohtaja Hannu Houni kertoo, että uudelta ABC-asemalta löytyy 4 tankkauspistettä, tutut polttonestelaadut 95, 98 ja Smart diesel.

– Uutuutena jakeluasemalle tulee Eko E85-korkeaseosetanolipolttoneste, joka vähentää autoilun fossiilisia hiilidioksidipäästöjä jopa 80 prosenttia. E85 soveltuu flexfuel-moottorilla varustettuihin autoihin sekä niihin bensiiniautoihin, joihin on asennettu E85-muutossarja, Houni kertoo.

Suurin osa polttonesteestä on bioetanolia, jota valmistetaan mm. S-ryhmän kauppojen hävikkileivästä. Houni kertoo, että uutta Eko E85-polttoainetta myyvät ABC-asemien lisäksi St1 ja Shell -asemat.

–  E85 on luonnollisesti polttonestemarkkinoilla melko marginaalinen tuote, mutta uuden aseman avautuessa haluamme käyttää mahdollisuuden laajentaa tuotevalikoimaamme palvellaksemme jatkossa myös Klaukkalan alueen flexfuel -autoilijoita, Houni kuvaa.

Vanhan kylmäaseman tavoin uusi automaattiasema on avoinna 24/7. Polttoaineet voi maksaa joko käteisellä, kortilla tai ABC-mobiililla. S-kortin omistajilla on myös mahdollista saada asemalta bonusta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut