Urheilutoimittaja Kaj Kunnas puhuu Nurmijärvellä – pääsylippuja jaetaan kirjastoissa

Urheilutoimittaja Kaj Kunnas vierailee Nurmijärven pääkirjastossa 1. lokakuuta.

Kaj Kunnas on tuttu nimi monesta yhteydestä. Hän toimi Ylellä urheilutoimittajana vuosina 1989–2017. Kunnas oli kilpailijana Tanssii tähtien kanssa -ohjelman yhdeksännellä tuotantokaudella vuonna 2014. Hän on myös matkanvetäjä sekä kirjailija.

Kunnaksen ensimmäinen kirja on nimeltään Kohtaamisia. Siinä Kunnas tarjoaa lukijalle 14 koskettavaa, syvällistä ja inspiroivaa keskustelua. Kirjan teemoja ovat arvopohja, selviytyminen, erilaisuus, inspiroituminen ja esikuvallisuus. Myös menetys, muutos ja pelko nousevat kirjassa esille, sairastuihan Kunnas itse vakavasti keväällä 2016. Kirjassaan Kunnas kohtaa muun muassa uransa päättäneen kilpauimari Hanna-Maria Seppälän, toimittaja Baba Lybeckin, rock-tähti Mikael Monroen. Kohtaamisia-kirjan toinen osa, Kohtaamisia II julkaistaan 15. lokakuuta.

”Tänään on maailman tärkein päivä” -nimisellä kirjastovierailullaan Nurmijärven pääkirjastossa 1.10. klo 18 Kunnas kertoo kirjoihinsa pohjautuen elämästä, kriiseistä ja niiden hallinnasta.

Tilaisuuteen mahtuu 20 kuulijaa turvavälit huomioiden. Maksuttomia pääsylippuja jaetaan pääkirjastossa 14.9. alkaen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.