Rajamäen ja Kirkonkylän merkittävät asemakaavan muutokset etenevät

Riikka Jokinen

Riikka Jokinen

Asemakaavan muutokset Rajamäen keskustassa, Rajakaaren ja yläaste-lukion alueella sekä Kirkonkylän Toreenin korttelissa etenevät.

Maanantaina kokoontunut kunnanhallitus päätti asemakaavoitus- ja rakennuslautakunnan esityksen mukaisesti hyväksyä Rajakaarta ja Seitsemän veljeksen koulua koskevan asemakaavan muutosehdotuksen ja asettaa suunnitteluaineiston nähtäville 30 päivän ajaksi.

Aiemmassa käsittelyvaiheessa kunta sai asemakaavan muutosluonnoksesta seitsemän lausuntoa.

Kunnanhallitus päätti myös niin ikään asemakaavoitus- ja rakennuslautakunnan esityksen mukaisesti hyväksyä Kirkonkylän Toreeni II:ta koskevan asemakaavan muutosluonnoksen ja tonttijaon muutoksen sekä asettaa suunnitteluaineiston nähtäville 30 päivän ajaksi.

Kyseinen asemakaavan muutos liittyy Rajamäentien, Raalantien ja Sairaalantien väliselle alueelle suunnitteilla olevaan liikerakennukseen, johon tulee Lidl ja Tokmanni.

Asemakaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelman nähtävillä ollessa siitä saatiin kolme lausuntoa ja yksi mielipide.

Saapuneessa mielipiteessä tuotiin esiin liikenteen melun haitat sekä risteysjärjestelyjen vaikutus niihin ja toivottiin kiertoliittymän rakentamista pikaisesti.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut