Nukketeatteri Taiga-Matto Kirkonkylässä – esityksen tarina on yhdistelmä siperialaisesta ja saamelaisesta kansansadusta

Nukketeatteri Taiga-Matto tuo Nurmijärven pääkirjastoon uuden interaktiivisen pöytänukke-esityksensä Äiti Maata etsimässä 22.9. klo 18. Esityksen tarina on yhdistelmä siperialaisesta ja saamelaisesta kansansadusta, jotka kertovat Äiti maasta ja ilmastonmuutoksesta.

Äiti maa on kuullut erään rikkaan henkilön olevan tyly ja itsekäs. Hän yrittää luonnon ilmiöillä vaikuttaa tämän henkilön toimintaan, mutta rikas ei muuta käytöstään. Niinpä äiti maa lähtee pois. Eläimet ja ihmiset lähtevät etsimään äiti maata ja lupaavat muuttua pyytäen Äiti maata palaamaan. Yhdessä yleisön kanssa nukketeatterilaiset herättävät luontoa eloon käsillä ja äänillä leikkien. Samalla mietitään, mitä Äiti maalle voitaisiin luvata, että hän olisi tyytyväinen. Esityksessä on myös elävää musisointia.

Kirjasto huomauttaa, että turvavälit huomioiden kirjasto voi ottaa esiintymistilaan vain 20 perhettä (1 aikuinen ja lapset).

Osallistumisensa voi varmistaa noutamalla maksuttoman pääsylipun tapahtumaan. Niitä jaetaan pääkirjastossa 8.9. alkaen.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut