Turkka Malin laulaa elämästä Klaukkalassa – miehen kynästä lähtöisin 2500 sävellystä ja sanoitusta

Turkka Mali esiintyy Klaukkalassa 22.9.

Klaukkalan kirjastossa kuullaan tiistaina 22. syyskuuta klo 15 muusikko ja sanoittaja Turkka Malin Lauluja elämästä -konsertti osana ikäihmisille suunnattua K-60-tapahtumasarjaa. Konsertti pidetään kirjaston alakerran Tello-salissa ja maksuttomia pääsylippuja jaetaan 7. syyskuuta alkaen Klaukkalan kirjastossa.

Turkka Malin kynästä on lähtöisin noin 2500 sävellystä ja sanoitusta. Hänen sanoituksiaan ovat muun muassa kappaleet Täällä Pohjantähden alla ja La dolce vita. Levytyksiin kuuluu esimerkiksi useampi albumi Vladimir Vysotskin musiikkia suomennettuna.

Tapahtumaa järjestettäessä on otettu huomioon viranomaisten ohjeistus koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Tilassa on huomioitu suuret turvavälit ja huolehdimme hygieniasta tehostetusti. Tapahtumaan ei saa tulla, jos on sairaana tai altistunut koronalle.

Tiistai 22.9. klo 15, K-60: Lauluja elämästä –konsertti, Klaukkalan kirjaston, Tello-sali, Kuonomäentie 2. Maksuttomia pääsylippuja jaetaan 7.9. alkaen Klaukkalan kirjastossa. Järj. Nurmijärven kirjasto ja kulttuuripalvelut.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut