Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Muistiviikko alkaa – Nurmijärvellä infoa ja ulkoilua muistiradalla

Viikolla 39 eli tulevalla viikolla vietetään Muistiviikkoa. Uudenmaan Muistiluotsi tuo Muistiviikolla esille sairastuneiden ääntä ja arkea. Samalla pyritään vähentämään muistisairauksiin aja muistisairaisiin ihmisiin liittyviä ennakkoluuloja ja negatiivisia asenteita.

Nurmijärvellä Muistiviikon käynnistää maanantaina 21.9. klo 10–11 avoinna oleva infopiste (Pääkirjasto, Punamullantie 1, Nurmijärvi). Paikalla ovat Uudenmaan Muistiluotsin muistiohjaajat.

Samana päivänä kello 13–14 on luvassa muistikävely Parkkimäen ulkoilualueella (Urheilutie, Nurmijärvi). Matkalla tehdään tehtäviä. Oma juomapullo ja säänmukainen pukeutuminen.

Muistiradat ovat kuntoradoilla 21.9.–4.10. ajan, joten ne voi käydä kiertämässä myös omaan tahtiin.

Uudenmaan Muistiluotsi on asiantuntija- ja tukikeskus, joka tuottaa tukea, tietoa ja toimintaa muistisairaille ihmisille ja heidän läheisilleen sekä muille muistinsa hyvinvoinnista kiinnostuneille. Lisätiedot www.uudenmaanmuistiluotsi.fi .

Uudenmaan Muistiluotsin taustalta löytyy viisi aktiivista yhdistystä Uudeltamaalta. Yksi niistä on Keski-Uudenmaan Muistiyhdistys. Sen puheenjohtajana toimii Terhikki Koskinen p. 040 549 1046.

Yhdistys kaipaa uusia hallituksen jäseniä. Jos olet kiinnostunut olemaan mukana turvaamassa muistisairauteen sairastuneiden ihmisten mielekästä ja osallistavaa elämää sekä olemaan apuna ja tukena heidän omaistensa ja läheistensä elämässä, ota yhteyttä puheenjohtajaan.