"Aila-myrsky kohteli Keski-Uuttamaata varsin siedettävästi" – Nurmijärvellä 11 vahingontorjuntatehtävää

Kuvituskuva. Maijaliisa Valkonen
Taina Joutsen

Taina Joutsen

Torstaina sekä torstain ja perjantain välisenä yönä riehunut Aila-myrsky kohteli Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen aluetta varsin siedettävästi Länsi-Suomeen ja rannikkoon verrattuna. Näin kertoo Keski-Uudenmaan pelastuslaitos Facebook-päivityksessään.

Torstaina kello 12–24 alueella oli 74 vahingontorjuntatehtävää, jotka koskivat ajoteille, kevyenliikenteen väylille sekä autojen ja talojen päälle kaatuneita puita.

Nurmijärvellä vahingontorjuntatehtäviä oli 11 kappaletta. Vahingontorjuntatehtävien määrä muissa Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen kunnissa: Mäntsälä 6, Hyvinkää 9, Järvenpää 5, Pornainen 2, Tuusula 10, Kerava 4 ja Vantaa 27.

Perjantaiaamupäivän kuluessa Keski-Uudenmaan pelastuslaitokselle ei ole tullut uusia myrskyyn liittyviä vahingontorjuntatehtäviä.

Jos puu aiheuttaa vaaraa tai liikenne-esteen yleisellä tiellä soita 112. Jos puu on sähkölinjalla ota yhteyttä sähköyhtiöön tai Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen tilannekeskukseen p. 09 8394 0000. Muussa tapauksessa maanomistaja hoitaa kaatuneen puun raivaamisen.

Myös Nurmijärven Sähkön Facebook-postauksessa kerrotaan, että vaikka Aila-myrsky laittoi sähköverkon koetukselle, kuluvan vuoden kovimmasta myräkästä selvittiin loistavasti.

Tänään ja lauantaina Nurmijärven Sähkö tarkistaa sähkölinjojaan helikopterilla. Tästä aiheutuu meluhaittaa, koska helikopteri lentää matalalla linjojen yläpuolella.

Juttua päivitetty 18.9.20 klo 11.30: Nurmijärven Sähkön osuus lisätty.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut