Tupakkaostos käräytti kaksikon kioskilla – anastettua maksukorttia ehdittiin käyttää 18 kertaa Helsingissä

Savukeostos johti varkaudesta ja maksuvälinepetoksesta epäiltyjen kiinniottoon Helsingin Vallilassa, tiedottaa Helsingin poliisilaitos. Kaksi miestä kävi sunnuntai-iltana 20. syyskuuta ostamassa savukkeita kioskilta Vallilassa. Hetkeä myöhemmin kioskin myyjälle soitti henkilö, joka kertoi, että hänen edellisyönä anastettua maksukorttiaan oli juuri käytetty kioskissa. Poliisi tavoitti molemmat miehet ja otti heidät kiinni varkaudesta ja maksuvälinepetoksesta epäiltyinä, kerrotaan tiedotteessa.

Toisen epäillyn hallusta löytyi anastettu lompakko, jossa oli kaksi asianomistajan maksukorttia. Asianomistajan mukaan hän oli todennäköisesti unohtanut kassinsa, jossa oli hänen lompakkonsa ja muuta omaisuutta, lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Hämeentiellä sijaitsevan ravintolan eteen.

Asianomistajan anastettua maksukorttia oli käytetty sunnuntain aikana kahdeksantoista kertaa yhteensä yli 300 euron edestä.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut