Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vuoden uusmaalaista kylää etsitään – kilpailu avoin kaikille alueen kylille

Uudenmaan Kylät ry ja Silmu-kylät hakevat nyt Uudeltamaalta aktiivista ja suunnitelmallista kylää vuoden 2021 uusmaalaiseksi kyläksi. Uudenmaan Vuoden Kylä -valinnalla halutaan nostaa esille kylien monipuolista toimintaa, lisätä kylätoiminnan tunnettavuutta ja jakaa muille hyviä esimerkkejä siitä, miten kylissä voi itse kehittää ja tehdä asioita.

Voittajakylä esitellään Uudenmaan Kylien digilehdessä ja palkitaan kunniakirjalla. Voitto tuo mahdollisuuden osallistua valtakunnalliseen Vuoden Kylä -kilpailuun.

Haku Uudenmaan Vuoden Kyläksi 2021 on auki 11. lokakuuta saakka. Kilpaan osallistutaan täyttämällä sähköinen hakulomake, joka löytyy osoitteista uudenmaankylat.fi tai itukylat.fi. Kilpailu on avoin kaikille alueen kylille ja ehdotuksen voi tehdä kylällä toimiva yhdistys tai yhteisö.

Palkittava kylä voi olla pieni tai suuri ja valintaraati kiinnittää erityistä huomiota siihen, miten kylässä on otettu huomioon kestävä kehitys toiminnassa, miten on kehitetty yhteisöllisyyttä ja verkostoitumista sekä miten kylä on onnistunut viestinnässä.

Kisan ehdokaskylät julkaistaan 12. lokakuuta. Voittajakylä valitaan marraskuussa.