Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Isän ja pojan yhteinen yhteistyö – Petri Tamminen ja Antti Rönkä kertovat kirjastaan pääkirjastossa

Nurmijärven pääkirjastossa on kiinnostavat kirjailijavieraat Aleksis Kivi -viikolla, kun isä Petri Tamminen ja poika Antti Rönkä tulevat kertomaan kirjastaan Silloin tällöin onnellinen. Vierailu on Nurmijärven pääkirjastossa (Punamullantie 1, Nurmijärvi) keskiviikkona 7. lokakuuta klo 18.

Isä ja poika ovat yhdessä kirjoittaneet kirjan Silloin tällöin onnellinen, joka on kirja pelosta, kirjoittamisesta ja kirjoittamisen pelosta. Isän ja pojan välinen kirjeenvaihto alkaa, kun poika rohkaistuu antamaan romaanikäsikirjoituksen kirjailijaisälleen luettavaksi.

Silloin tällöin onnellinen on rohkea vuoropuhelu, joka arkailematta puntaroi, millainen on isä, millainen on poika ja millaisia asioita on heidän välissään. Teos on yhtä aikaa älykäs ja kirpaisevan hauska.

Turvavälit huomioiden pääkirjaston esiintymistilaan voidaan ottaa vain 20 kuulijaa. Pääkirjastossa jaetaan maksuttomia pääsylippuja tilaisuuteen 23. syyskuuta alkaen.