Isän ja pojan yhteinen yhteistyö – Petri Tamminen ja Antti Rönkä kertovat kirjastaan pääkirjastossa

Aleksis Kivi -viikolla kirjailijat,isä Petri Tamminen ja poika Antti Rönkä, tulevat Nurmijärven pääkirjastoon kertomaan kirjastaan Silloin tällöin onnellinen. Nurmijärven kirjasto

Nurmijärven pääkirjastossa on kiinnostavat kirjailijavieraat Aleksis Kivi -viikolla, kun isä Petri Tamminen ja poika Antti Rönkä tulevat kertomaan kirjastaan Silloin tällöin onnellinen. Vierailu on Nurmijärven pääkirjastossa (Punamullantie 1, Nurmijärvi) keskiviikkona 7. lokakuuta klo 18.

Isä ja poika ovat yhdessä kirjoittaneet kirjan Silloin tällöin onnellinen, joka on kirja pelosta, kirjoittamisesta ja kirjoittamisen pelosta. Isän ja pojan välinen kirjeenvaihto alkaa, kun poika rohkaistuu antamaan romaanikäsikirjoituksen kirjailijaisälleen luettavaksi.

Silloin tällöin onnellinen on rohkea vuoropuhelu, joka arkailematta puntaroi, millainen on isä, millainen on poika ja millaisia asioita on heidän välissään. Teos on yhtä aikaa älykäs ja kirpaisevan hauska.

Turvavälit huomioiden pääkirjaston esiintymistilaan voidaan ottaa vain 20 kuulijaa. Pääkirjastossa jaetaan maksuttomia pääsylippuja tilaisuuteen 23. syyskuuta alkaen.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut