Varo Nurmijärven Kotien nimissä esiintyviä huijareita – pyrkivät asuntoon ja pyytävät käynnistä korttimaksua

Kuvituskuva. Arkisto/Johanna Erjonsalo

Nurmijärvellä liikkuu nyt huijareita, jotka esiintyvät Nurmijärven kotien edustajina ja pyrkivät sisään asuntoon tekemään palovaroitin- tai muita tarkastuksia. Huijarit pyytävät asukkailta korttimaksua käynnistä. He myös soittavat asukkaille esiintyen Nurmijärven Kotien isännöitsijänä.

Näin kerrotaan Nurmijärven Kotien tiedotteessa, jossa varoitetaan päästämästä huijareita asuntoon tai antamasta heille korttimaksua tai korttitietoja.

Tiedotteessa korostetaan myös sitä, ettei Nurmijärven Kotien toimintatapoihin kuulu periä mitään maksuja asukkailta asunnolla käytäessä. Nurmijärven Kotien yhteistytökumppanit eivät myöskään toimi näin. Henkilökunnan edustajilla on aina kohteilla liikkuessaan henkilökortti mukanaan.

Huijausta epäileviä tai huijatuksi tulleita kehotetaan ottamaan välittömästi yhteyttä Nurmijärven Kotien asiakaspalveluun numeroon 040 3174457 tai asiakaspalvelu@nurmijarvenkodit.fi sekä poliisiin rikosilmoituksen tekemiseksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.