Nurmijärven palveluverkkotyö etenee – kysely avautuu ensi viikolla, tulossa myös kuntalaisinfo

Kuntalaiset pääsevät nyt syksyllä osallistumaan palveluverkkotyöhön kuntalaiskyselyn ja kuntalaisinfon muodossa. Riikka Laine

Riikka Jokinen

Me tehdään Nurmijärvi -palveluverkkotyö etenee nyt vauhdilla.

Palveluverkkosuunnitelman odotetaan tulevan pian julkiseksi. Nurmijärven kunnan lautakunnat pitävät yhteiskokouksen ensi keskiviikkona 30. syyskuuta ja antavat lausunnot kyseisestä suunnitelmasta.

Syys–lokakuun vaihteessa myös kunnan vaikuttamistoimielimet, eli nuorisovaltuusto, vanhusneuvosto, vammaisneuvosto ja kyläasian neuvottelukunta, antavat palveluverkosuunnitelmasta omat lausuntonsa.

Kuntalaiset puolestaan pääsevät osallistumaan Me tehdään Nurmijärvi -palveluverkkotyöhön syys–lokakuun aikana osallistumalla kuntalaiskyselyyn ja infotilaisuuteen.

Kuntalaiskysely aukeaa tiistaina 29. syyskuuta, ja siihen voi vastata Nurmijärven kunnan verkkosivuilla. Kysely on avoinna keskiviikkoon 7.10. saakka.

Tulosten yhteenveto toimii palveluverkkoesityksen viimeistelyn tukena. Yhteenveto julkaistaan kyselyn sulkeuduttua kunnan palveluverkkosivuilla. Palveluverkkosuunnitelmasta on tarkoitus päättää valtuustossa 28. lokakuuta.

Nurmijärven kunta järjestää myös vuorovaikutuksellisen Me tehdään Nurmijärvi Live -verkkotapahtuman tiistaina 6. lokakuuta kello 18–20.

Verkossa järjestettävässä infotilaisuudessa kerrotaan palveluverkkosuunnitelmasta ja siitä, kuinka suunnitelma etenee päätöksentekoon lokakuun 2020 aikana.

Lähetys on katsottavissa suorana lähetyksenä ja myöhemmin tallenteena kunnan kotisivuilla osoitteessa nurmijarvi.fi/palveluverkko.

Kuntalaiset voivat osallistua tapahtumaan lähettämällä kysymyksiä ennakkoon tai lähetyksen aikana WhatsAppilla tai tekstiviesteillä numeroon 040 317 4500.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.